Πρόγνωση καιρού Δευτέρας, 10 Μαρτίου

07:08 10/3/2014 - Πηγή: Bam

Μάρτης, γδάρτης! Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο και χιόνια στα βουνά προβλέπονται σήμερα, Δευτέρα. Σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία.

Συννεφιά με βροχές ή χιονόνερο τη Δευτέρα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, αλλά και ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, με χαμηλό υψόμετρο. Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 Μποφόρ. Ο υδράργυρος σε χαμηλά επίπεδα.

Αττική

Νεφώσεις παροδικά

αυξημένες, με τοπικές βροχές, κυρίως στα ανατολικά και βόρεια προάστια. Χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα από τα 800 μέτρα και πάνω. Βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι 4-6 και στα ανατολικά 7 και πρόσκαιρα 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα ανατολικά και βόρεια του νομού 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Συννεφιά με παροδική βροχή ή χιονόνερο και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. Βόρειοι άνεμοι 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Κεφαλονιά

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Ανατολικοί-βορειοανατολικοί άνεμοι 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα