Αεροπειρατία στο Μπόινγκ-φάντασμα ;

17:33 9/3/2014 - Πηγή: Bam

Ένα κινητό επιβάτη του μοιραίου Boing 777 της Malaysian Airlines ίσως να αποτελέσει το "κλειδί" του μυστηρίου για το χαμένο αεροσκάφος με τα 239 άτομα, που δεν έχουν δώσει σημεία ζωής εδώ και 48 ώρες.

Η οικογένεια ενός Κινέζου επιβάτη του αεροσκάφους της Malaysia Airlines που χάθηκε το βράδυ της Παρασκευής από τα ραντάρ κάλεσε το κινητό του τηλέφωνο και κατάφερε να συνδεθεί. Οι αρχές της Μαλαισίας προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το σήμα για να εντοπίσουν το Boeing, όπως

μετέδωσε κρατικός τηλεοπτικός σταθμός της Κίνας.

Το κινεζικό τηλεοπτικό κανάλι του Πεκίνου Beijing Television ανακοίνωσε ότι προσπάθησε να καλέσει με την σειρά του το εν λόγω κινητό τηλέφωνο, το οποίο αρχικά φάνηκε να λειτουργεί, όμως στη συνέχεια η κλήση διακόπηκε.

Στο Boeing 777 βρίσκονταν 227 επιβάτες 14 εθνικοτήτων και 12 μέλη του πληρώματος. Το αεροσκάφος χάθηκε από τα ραντάρ στις 19:30 της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας), δηλαδή περίπου μία ώρα μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο.

Σε συνδυασμό, μάλιστα, με την αποκάλυψη περί ύπαρξης τεσσάρων επιβατών με κλεμμένα διαβατήρια, δημιουργούνται στις αρχές έντονες υπόνοιες ότι το αεροσκάφος είναι πολύ πιθανό να έπεσε στα χέρια αεροπειρατών.

Δείτε την τελευταία ενημέρωση στο παρακάτω video:

https://www.youtube.com/watch?v=hQ3NKaRSb3c

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα