Ντα Κόστα: «Αποδείξαμε ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

09:12 14/3/2016 - Πηγή: Bam
Διπλά χαρούμενος ήταν ο Μανουέλ Ντα Κόστα τόσο για το γκολ που πέτυχε, όσο και για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Μανουέλ Ντα Κόστα μετά το τέλος του ντέρμπι, καθώς η νίκη του Ολυμπιακού
επί του Παναθηναϊκού συνοδεύτηκε και με δικό του τέρμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανουέλ Ντα Κόστα:

«Είναι η πρώτη φορά που σκοράρω σε ένα τόσο δυνατό ντέρμπι και είμαι χαρούμενος που έδωσα χαρά στον κόσμο μας. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία στην καριέρα μου, είχα τόσα πολλά συναισθήματα και θυμάμαι να λέω στον εαυτό μου πόσο σημαντικό θα ήταν να σκοράραμε. Υπήρχε μεγάλη προσμονή γι’ αυτό το ματς, θέλαμε τη νίκη και χαίρομαι που τα καταφέραμε.

Αποδείξαμε ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Δώσαμε μεγάλη χαρά στον κόσμο μας και πάντα προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, θέλουμε αυτό να γίνει και στο Κύπελλο αν βρεθεί τρόπος να διεξαχθεί για να χαρούν οι φίλαθλοί μας.

Οι μεγάλες ομάδες ξέρουν να αντιδρούν, όπως εμείς απόψε, είχαμε ηρεμία, πίστη και πάθος και καταφέραμε να πετύχουμε τρία γκολ και το ότι σκοράραμε στο τέλος δείχνει ότι είμαστε ένας επαγγελματικός σύλλογος που παλεύει μέχρι το τέλος».

πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/nta-kosta-apodeiksame-oti-o-olumpiakos-einai-i-megaluteri-omada-stin-ellada/3150169
Keywords
Τυχαία Θέματα