Καμπιάσο: «Μας βοήθησε και ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο»

08:59 14/3/2016 - Πηγή: Bam
Εμφανώς χαρούμενος ήταν ο Εστέμπαν Καμπιάσο μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός βοήθησε στην έκβαση του ματς με την εμφάνισή του στο δεύτερο ημίχρονο.

Η οπισθοχώρηση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησε τον Ολυμπιακό
να πιέσει περισσότερο και έτσι να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Εστέμπαν Καμπιάσο, ο οποίος θεωρεί πως ο Τσόρι δεν επηρεάζει στη φάση του πρώτου γκολ.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος για τη νίκη στο ντέρμπι. Είναι σημαντική νίκη γιατί γνωρίζω τη μεγάλη σημασία που δίνουν οι οπαδοί σ’ αυτό το ματς και θα ήταν ψέμα για έναν ποδοσφαιριστή να πει πως είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα’ άλλα», δήλωσε αρχικά ο Εστέμπαν Καμπιάσο στην κάμερα της Nova.

Για το πόσο δύσκολο ήταν να βρει κίνητρο ο Ολυμπιακός: «Πρέπει να σεβόμαστε τη δουλειά μας. Δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ και φυσικά να σεβόμαστε και το σύλλογό μας, καθώς δεν δικαιολογείται να κάνεις μία κακή εμφάνιση χωρίς να προσπαθήσεις. Πάντα υπάρχει κίνητρο».

Για τη διαφορά ανάμεσα στα δύο ημίχρονα του ντέρμπι: «Ένα γρήγορο γκολ πάντα ταράζει την ισορροπία, τόσο στους ποδοσφαιριστές όσο και στον κόσμο. Είχαμε όλοι νευρικότητα και είναι δύσκολο να μείνεις συγκεντρωμένος μετά από κάτι τέτοιο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν χάσαμε την πίστη μας και μείναμε συγκεντρωμένοι, ενώ και ο Παναθηναϊκός αφοσιώθηκε περισσότερο στην άμυνα και αυτό μας βοήθησε».

Για το αν του θυμίζει το ελληνικό ντέρμπι, εκείνα που έχει παίξει στο εξωτερικό: «Εδώ, δεν επιτρέπονται οι φιλοξενούμενοι οπαδοί και αυτό αφαιρεί λίγο χρώμα από το ντέρμπι και έτσι δεν μοιάζει τόσο με τα άλλα που έχω αγωνιστεί. Αλλά, το πάθος είναι πολύ μεγάλο και εδώ».

Για το γκολ που πέτυχε: «Είμαι τυχερός. Μου είχε τύχει και στην Ίντερ και στην Αργεντινή. Δεν είναι η θέση μου για να βάζω γκολ, αλλά όταν γίνεται αυτό είμαι πολύ χαρούμενος. Μου κόπηκε λίγο ο πανηγυρισμός, λόγω του επόπτη, επειδή ήταν ένας παίκτης μας μπροστά, αλλά εκείνος δεν επηρέασε τη φάση και σωστά μέτρησε το γκολ».

Και κατέληξε ο Αργεντινός σε ερώτηση για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη: «Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν όπως και η πορεία μας στο Champions League, εμείς θα συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια που έρχονται για να τιμήσουμε τη φανέλα αυτής της μεγάλης ομάδας. Θέλω να συγχαρώ τον προπονητή του Πανιωνίου».

πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/kampiaso-mas-boithise-kai-o-panathinaikos-sto-deutero/3150150
Keywords
Τυχαία Θέματα