«Μεγάλη» Εβδομάδα της Ελλάδας!

08:25 6/4/2015 - Πηγή: Bam

Επαναλαμβάνονται από σήμερα οι διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους θεσμούς, στο Brussels Group, και επιδίωξη τη σύγκληση Eurogroup που θα εγκρίνει εκ νέου τη ροή χρήματος προς τη χώρα. Στην Αθήνα για την συλλογή οικονομικών στοιχείων επέστρεψαν τα τεχνικά κλιμάκια των δανειστών.

Σε ιδιαίτερα καλό κλίμα

εξελίχθηκε η συνάντηση του Γιάνη Βαρουφάκη με την Κριστίν Λαγκάρντ στην έδρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ουάσιγκτον. Σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών, ως επί το πλείστον συζητήθηκε η λίστα μεταρρυθμίσεων, ενώ κ. Βαρουφάκης επανέλαβε ότι η δόση της Μεγάλης Πέμπτης προς το Ταμείο θα πληρωθεί κανονικά.

Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια πραγματοποίησαν άγνωστοι στα γραφεία πολυεθνικής εταιρίας στη Λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ξεκινά από σήμερα η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα 33.000 θέσεων απασχόλησης για ανέργους, διάρκειας πέντε μηνών, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω Διαδικτύου, στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ.

Σε ισχύ το συνεχές και διευρυμένο πασχαλινό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων. Μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά εννέα με εννέα. Τη Μεγάλη Παρασκευή θα λειτουργήσουν μία με εφτά, και το Μεγάλο Σάββατο εννέα με πέντε. Από την Τρίτη του Πάσχα θα επανέλθει το κανονικό ωράριο λειτουργίας.

Στη μεγάλη οθόνη θα μεταφερθεί η σφαγή των Καλαβρύτων από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής. Για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ακούγονται οι, Σεμπάστιαν Kοχ και Τζέρεμι Άϊρονς. Μέρος των εσόδων από την ταινία θα δοθεί στο Δήμο Καλαβρύτων.

ΚΑΙΡΟΣ: Άστατος στην Αττική με τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα