Επεισόδιο με Μαρινάκη στα Γιάννενα

07:19 6/4/2015 - Πηγή: AEK365

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος από την ήττα και την εμφάνιση του Ολυμπιακού ήταν μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο πρόεδρος των "ερυθρόλευκων", Βαγγέλης Μαρινάκης, που είχε λογομαχία με φίλαθλο του ΠΑΣ κατά την έξοδό του από τα επίσημα των "Ζωσιμάδων".

Συγκεκριμένα, μετά το τελευταίο σφύριγμα

του διαιτητή Αρετόπουλου, που βρήκε τον "Άγιαξ της Ηπείρου" να επικρατεί με 3-1 επί του Ολυμπιακού, κατά την αποχώρηση των επισήμων, ένας φίλαθλος του ΠΑΣ, περνώντας έξω από το μπουθ που φιλοξενούσε τον ισχυρό άνδρα των "ερυθρόλευκων", φέρεται να είπε χαρακτηριστικά: "Δεν είμαι ικανοποιημένος από τα τρία, ήθελα τέσσερα-πέντε σήμερα".

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού απάντησε με ακατανόμαστες εκφράσεις με αποτέλεσμα να απειληθεί σύρραξη. Τότε ανέλαβαν δράση οι άντρες της προσωπικής ασφάλειας του κ. Μαρινάκη καθώς και ομάδα της Ο.Π.Κ.Ε. (σ.σ. βρίσκονταν έξω από το μπουθ των επισήμων του Ολυμπιακού) απωθώντας βίαια το φίλαθλο.

Για κακή τους τύχη όμως έπεσαν πάνω σε φίλαθλο με... ιδιότητα, καθώς όταν ο τελευταίος έδειξε την ταυτότητά του φωνάζοντας εκνευρισμένος να τον αφήσουν, αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για εισαγγελέα με αποτέλεσμα αστυνομικοί και σεκιουριτάδες να επανέλθουν στην τάξη πάραυτα.

Το περιστατικό έληξε με την αποχώρηση του προέδρου του Ολυμπιακού από τα επίσημα, ωστόσο παραμένει άγνωστο αν θα δοθεί συνέχεια από την πλευρά του εισαγγελέα, ο οποίος ήταν έξαλλος, κυρίως, με τη συμπεριφορά των αστυνομικών.

ΠΗΓΗ: passports.gr

Keywords
Αναζητήσεις
μαρινακης στα γιαννενα
Τυχαία Θέματα