Σαλίνο: «Δεν είναι ότι δεν προσπαθήσαμε»

08:11 6/4/2015 - Πηγή: Bam

Στην αποτελεσματικότητα του ΠΑΣ Γιάννινα απέδωσε την ήττα του Ολυμπιακού ο Λεάντρο Σαλίνο, ο οποίος έδωσε σύνθημα για την κατάκτηση του νταμπλ με νίκες μέχρι το τέλος.

Στεναχωρημένος με την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά βέβαιος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει στο νταμπλ με νίκες μέχρι το τέλος εμφανίστηκε ο Λεάντρο Σαλίνο που εστίασε στην αποτελεσματικότητα των Ηπειρωτών

και το γρήγορο τρίτο τέρμα τους (μετά τη μείωση του σκορ).

Για την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Οφείλεται στην αποτελεσματικότητα του αντιπάλου. Μας έβαλε τρία γκολ και ήταν δυνατός στις αντεπιθέσεις του. Εμείς προσπαθήσαμε τα πάντα, αλλά δεν τα καταφέραμε και ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη».

Για το αν το τρίτο τέρμα του ΠΑΣ ήταν το σημείο… κλειδί: «Ναι… Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε πολύ. Βάλαμε το γκολ, είχαμε τις ευκαιρίες για το δεύτερο, δεν τα καταφέραμε και ο αντίπαλος στην αντεπίθεση μας έβαλε το τρίτο γκολ. Δεν είναι ότι δεν προσπαθήσαμε».

Το αν σκέφτεται το νταμπλ: «Ναι φυσικά. Είμαστε στον σωστό… δρόμο, παρά τη σημερινή ήττα. Θέλουμε να κερδίσουμε τα υπόλοιπα ματς, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο για να πάρουμε το νταμπλ».

Πηγή : http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/salino-den-einai-oti-den-prospathisame/3080894

Keywords
Τυχαία Θέματα