«Μάτια» στο Βέλγιο για Μανωλά

14:30 26/9/2013 - Πηγή: Bam

Τον Κώστα Μανωλά θα «τσεκάρουν» στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.


Άνθρωποι της Φούλαμ, της Σάντερλαντ και της Τότεναμ θα βρεθούν στο «Κονστάν Βάντεν Στοκ» για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ, έχοντας όμως την προσοχή τους στραμμένη στον Κώστα Μανωλά.

Την περσινή

σεζόν ο διεθνής στόπερ έπαιξε σε επτά αγώνες στην Ευρώπη (6 για το Champions League και 1 για το Europa League), αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στους «κατασκόπους» που είχαν θελήσει να τον… τσεκάρουν.

Φέτος τους δίνεται η δυνατότητα να τους δουν για ακόμη μία φορά, να δουν κατά πόσο έχει βελτιώσει το παιχνίδι του και να κάνουν τις ανάλογες εισηγήσεις τους στη διοίκηση των συλλόγων τους.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο πιστεύουν αρκετά τον 22χρονο αμυντικό και θεωρούν ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία που διαθέτουν στο ρόστερ τους.

Για αυτό τον λόγο δεν πρόκειται να τον μοσχοπουλήσουν ή να τον στείλουν σε κάποιον ρωσικό ή ουκρανικό σύλλογο, όπου δεν έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα