Εισαγγελική έρευνα για κινήσεις στρατιωτικών!

09:16 26/9/2013 - Πηγή: Bam

Κατεπείγουσα έρευνα της Δικαιοσύνης για τις αναρτήσεις στο Διαδίκτυο τις οποίες υπογράφουν αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, ζητώντας την παραίτηση (!) της πολιτικής ηγεσίας.

Την άμεση παρέμβαση του Αρείου Πάγου προκάλεσαν δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο, τα οποία υπογράφει η «Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ)», τονίζοντας την ανάγκη σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής ανάγκης από πρόσωπα εκτός πολιτικής.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη στον Άρειο Πάγο, που συγκάλεσε η εισαγγελέας Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Αφορμή, η ανάρτηση σε ιστολόγιο κειμένου που

φέρει την υπογραφή : «Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ)».

Οι συντάκτες του κειμένου ζητούν επί λέξει «την άμεση παραίτηση της Κυβέρνησης και τη σύμπραξη λαού-στρατού».

Το ανώτατο δικαστήριο προσανατολίζεται στη διεξαγωγή κατεπείγουσας έρευνας, απόφαση που θα ληφθεί σήμερα, Πέμπτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Κουτζαμάνη προΐσταται των καταθέσεων μαρτύρων αναφορικά με περιστατικά βίαιων επιθέσεων στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Στον 4ο όροφο του Αρείου Πάγου προσήλθαν και κατέθεσαν με άκρα μυστικότητα δύο μάρτυρες-κλειδιά.

Επιπλέον, ενεργό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής έχει αναλάβει ο περίφημος «υπερ-κοριός» της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ).

Ο καθ’ ομολογία του δράστης, Γιώργος Ρουπακιάς, παραδέχτηκε ότι πριν επιτεθεί στον Παύλο Φύσσα, είχε συνομιλήσει με στελέχη της οργάνωσης.

Πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ κάνουν λόγο για εμπλοκή και βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη δολοφονία, σενάρια τη βασιμότητα των οποίων διερευνά, ήδη, η Δικαιοσύνη.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα