Έπιασε δουλειά ο Πέρκινς

06:55 20/2/2013 - Πηγή: Bam

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες ο Ντορόν Πέρκινς, ο οποίος είχε την πρώτη του με τη νέα του ομάδα. Διαθέσιμος ακόμη και για το ματς με την Κάχα Λαμποράλ (22/2), αν τον χρειαστεί ο Ολυμπιακός.

υτυχής για τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό και ορεξάτος για δουλειά έφτασε

στην Αθήνα ο Ντορόν Πέρκινς. Ο Αμερικανός γκαρντ προσγειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο «Ελ. Βενιζέλος» μέσω Ντόχα και παρά το κοπιαστικό ταξίδι δεν έδειξε διάθεση να ξαποστάσει. Άλλωστε για εκείνον η μεταγραφή στον Ολυμπιακό αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία, καθώς ο προ διετίας σοβαρός τραυματισμός του με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε αναχαιτίσει προσωρινά την καριέρα του.

Ο 29χρονος άσος πέρασε από το ΣΕΦ, όπου είχε την πρώτη γνωριμία με το νέο του μπασκετικό σπίτι, καθώς επίσης τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας. Ο Πέρκινς είναι σε άριστη φυσική κατάσταση και δεν θα χρειαστεί χρόνο για να είναι έτοιμος, καθότι μέχρι και την περασμένη εβδομάδα είχε υποχρεώσεις με την ομάδα του στην Κίνα. Δεδομένου, δε, ότι δηλώθηκε εγκαίρως στην Ευρωλίγκα για τον δεύτερο γύρο του Top 16, έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της προσεχούς Παρασκευής απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ στο φαληρικό κλειστό.

Το πιθανότερο είναι, πάντως, ο Γιώργος Μπαρτζώκας να μην τον συμπεριλάβει στη δωδεκάδα μετά από 2-3 προπονήσεις με την ομάδα. Το πιθανότερο είναι ο Πέρκινς να ντεμπουτάρει την Κυριακή στο κεκλεισμένων των θυρών ματς με το Περιστέρι για την Α1, προκειμένου να μπαίνει στο κλίμα των αγώνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα