Αλλαγές από Μίτσελ!

09:43 17/2/2013 - Πηγή: Bam

Τόσες πολλές αλλαγές σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα είχαμε πολύ καιρό να παρατηρήσουμε.

Για την ακρίβεια από την πρώτη χρονιά του Βαλβέρδε στην Ελλάδα και στα δύο παιχνίδια με την Ανόρθωση. Ναι μεν είναι λογικό να ψάχνεται ο Μίτσελ, αλλά ταυτόχρονα αυτές οι αλλαγές-αποφάσεις δείχνουν και τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται. Προφανέστατα το ν' αφήσει εκτός αποστολής τον Χολέμπας για το σημερινό παιχνίδι ήταν μήνυμα.

Για τον ίδιο, αλλά και για τους υπόλοιπους «ερυθρολεύκους». Για το παρόν και το μέλλον. Ομως δεν είναι μόνο οι παίκτες που μένουν εκτός αποστολής (π.χ. Πάντελιτς), αλλά και αυτοί που βρίσκονται στην αποστολή ή ακόμα και στην 11άδα.

Ο Μίτσελ μέσα σε τρία παιχνίδια (συμπεριλαμβανομένου και του σημερινού) έχει αλλάξει πολλά...

Για πρώτη φορά εκτός!

Ετσι όπως είχε διαμορφωθεί το ρόστερ του Ολυμπιακού δεν ήταν εύκολο να μην είναι στην 11άδα ο Χολέμπας. Πόσω μάλλον να μείνει εκτός αποστολής. Είχε 21 στα 21 ματς πρωταθλήματος και 5 στα 6 Τσάμπιονς Λιγκ (έχασε μόνο το τελευταίο λόγω τιμωρίας)! Μόνο στα ματς Κυπέλλου ήταν εκτός αποστολής για να πάρει ανάσες και για να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Ζαραδούκας. Το γεγονός ότι ο Μίτσελ τον αφήνει εκτός 18άδας (γιατί μόνο 18 πήρε στην Ξάνθη ο Ισπανός) αποτελεί έκπληξη πρώτου μεγέθους. Και φυσικά δείχνει τις προθέσεις του 50χρονου τεχνικού για τώρα, αλλά και για το μέλλον.

Σε δύο ματς όλη η σεζόν!

Ριζοσπαστική και άμεση αλλαγή είναι και αυτή με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο. Ο καλύτερος rookie της περσινής σεζόν μέχρι την πρόσληψη Μίτσελ είχε αγωνιστεί συνολικά σε 90 λεπτά (και τρία παιχνίδια) στο πρωτάθλημα. Δεν υπολογίζουμε αυτά του Κυπέλλου που έπαιζαν πάντα όσοι δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Μέσα σε δύο παιχνίδια ο Βλαχοδήμος συμπλήρωσε 85 λεπτά συμμετοχής. 27 στην Τρίπολη και 58 στο Λεβάντε ως βασικός. Στην πρώτη του μάλιστα ευρωπαϊκή συμμετοχή, μια και ήταν εκτός λίστας στο πρώτο μισό. Και προορίζεται για βασικός και σήμερα κόντρα στην πρώην του ομάδα! Κι όλα αυτά μέσα σε μια εβδομάδα...

Αμεσα φανέλα βασικού!

Επαιζε δύο ματς και μετά χανόταν στον πάγκο. Ναι μεν είχε πάρει κάποιες ευκαιρίες αλλά όχι σε βαθμό που να μπορεί να κριθεί. Αλλωστε Μοντέστο, Μανιάτης και Γκρέκο σπάνια έβγαιναν από την 11άδα. Ομως, ο Μίτσελ είχε διαφορετική άποψη. Και όπως είχαμε γράψει από τις πρώτες ημέρες του στου Ρέντη είχε ξεχωρίσει από τα παιχνίδια που είχε δει, τους Φέισα και Παπάζογλου. Και ο Σέρβος έπαιξε 90 λεπτά στην Τρίπολη, 90 λεπτά στην Λεβάντε και πάει για βασικός και στην Ξάνθη. Και δεν αποκλείεται ο Μίτσελ να θέλει να δει αν μπορεί να σταθεί δίπλα στον Μπόατενγκ όταν ο Γκανέζος θα ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα.

Καθιέρωση στην 11άδα

Αν ήταν στο χέρι του δεν τον έβγαζε από τη λίστα της ΟΥΕΦΑ αλλά η πρόσληψή του έγινε λίγες μέρες αργότερα και ο Παπάζογλου έμεινε εκτός Ευρώπης. Ο Μίτσελ τον έβαλε αμέσως βασικό ως δεξί μπακ στην Τρίπολη (αντί του Ντιακιτέ που φάνταζε η πιο... εύκολη λύση) δεν μπορούσε να υπολογίζει σε αυτόν στη Λεβάντε και όπως όλα δείχνουν θα τον δούμε ξανά στην 11άδα σήμερα. Και δεν αποκλείεται ο Μίτσελ να τον υπολογίζει και ως στόπερ. Και όχι τόσο για φέτος, αλλά περισσότερο για την επόμενη σεζόν, όταν και θα μπορέσει να διαχειριστεί καλύτερα το ρόστερ του ο Ισπανός τεχνικός.

Τρία εκτός, τρία εντός

Στο πρώτο παιχνίδι είχε και ενοχλήσεις. Στη Λεβάντε δεν ταξίδεψε. Το ίδιο και στην Ξάνθη. Είναι φανερό ότι ο Μίτσελ πλέον δεν υπολογίζει τον Μάρκο Πάντελιτς και θα τον χρειαστεί μόνο εάν κάποιος από τους δύο τραυματιστεί.

Με τον Σέρβο να είναι στα περισσότερα ματς στη 18άδα είναι μια αλλαγή και αυτή. Οπως και το ότι πάντα είχε μαζί του τον Λυκογιάννη. Και στην Τρίπολη ήταν στη 18άδα και στη Λεβάντε. Και στην τρίτη του εμφάνιση στην αποστολή θα είναι και στην 11άδα σήμερα, όπως όλα δείχνουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα