Μπάλα ύστερα από καιρό!

09:06 18/2/2013 - Πηγή: Bam

Επιτέλους ένας κανονικός Ολυμπιακός. Μας είχε λείψει. Επαιξε με διάθεση, μαχητικότητα και σχετική οργάνωση στο παιχνίδι του.

Το 0-2 λέει ψέματα. Χάθηκαν ευκαιρίες για να γράψει το κοντέρ τέσσερα και πέντε. Ο Ουζουνίδης το παραδέχτηκε στις δηλώσεις του. Η Ξάνθη δεν μπόρεσε να σταθεί απέναντι στον πρωταθλητή. Πέρασε το ενενηντάλεπτο χωρίς να βγάλει μια καλή φάση απέναντι στον Μέγερι. Η αμυντική γραμμή των «ερυθρολεύκων» έκανε σπουδαία δουλειά.

Οι τρεις καινούργιοι, που πλαισίωσαν τον Κοντρέρας, ήταν εξαιρετικοί.

Ο Λυκογιάννης ξεκίνησε μουδιασμένα, στη συνέχεια εξαφάνισε τον Μαρίν και στο δεύτερο ημίχρονο πήρε αξιόλογες επιθετικές πρωτοβουλίες. Στη θέση του Χολέβα θα ανησυχούσα ύστερα από την εμφάνιση του νεαρού.

Ο Σιόβας ξέρει μπάλα με το καντάρι, αλλά αυτό το ξέραμε. Χτες πήγαινε γρήγορα στην μπάλα και προλάβαινε τις καταστάσεις. Ο Παπάζογλου ήταν έξοχος. Ετρεξε, μάρκαρε και έβγαινε συνεχώς μπροστά. Ο καλύτερος της τετράδας. Λάθος που δεν έχει δηλωθεί στα ευρωπαϊκά παιχνίδια...

Ο Βλαχοδήμος δείχνει πως όσο παίρνει χρόνο συμμετοχής τόσο θα βελτιώνεται. Πολύ καλό παιχνίδι από τον Φέισα που βοηθούσε την ομάδα του να βγαίνει γρήγορα από την άμυνα στην επίθεση. Προσωπικά θα ήθελα περισσότερο χρόνο συμμετοχής για τον Ιμπαγάσα. Ο Μίτσελ τον αποκαρδιώνει έτσι που τον μεταχειρίζεται.

Η Ανετη νίκη και η ελπιδοφόρα εμφάνιση, επαναφέρουν το καλό κλίμα και την αισιοδοξία στα αποδυτήρια.

Μακάρι κι ο κόσμος να έχει την ίδια εντύπωση, ώστε την Πέμπτη να γεμίσει το γήπεδο κόντρα στη Λεβάντε. Ο Ολυμπιακός έχει την υποχρέωση να κυνηγήσει το όνειρο...

Μπάμπης Χριστόγλου

Keywords
Τυχαία Θέματα