Επαγγελματική η δολοφονία του Παύλου Φύσσα!

13:05 29/9/2015 - Πηγή: Bam

Συγκλονιστική κατάθεση έδωσε στη δίκη της Αυγής, ο πατέρας του Παύλου Φύσσα, το μεσημέρι της Τρίτης. Επικαλούμενος τη γνώμη γιατρών, τόνισε ότι το χτύπημα του Ρουπακιά ήταν επαγγελματικό. Για το κίνητρο της δολοφονίας του γιου του, σημείωσε ότι «η οργάνωση κλείνει τα στόματα σε φωνές που είναι αντίθετες. «Ο Ρουπακιάς πήρε διαταγή από τον αρχηγό, που ανέλαβε και την ευθύνη» είπε και κατέληξε ότι «κανείς στη Χρυσή Αυγή

δεν κάνει τίποτε χωρίς άνωθεν εντολή».

Τρίλεπτη συνομιλία με τον Μπαράκ Ομπάμα είχε ο Αλέξης Τσίπρας στη δεξίωση που παρέθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος προς τιμήν των ηγετών κρατών και κυβερνήσεων στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών. Ο Μπαράκ Ομπάμα επανέλαβε τη βούληση της Ουάσιγκτον να στηρίξει την Ελλάδα, για το ζήτημα του χρέους και την επιστροφή της χώρας στην ανάπτυξη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η συνομιλία Ομπάμα – Τσίπρα διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα, παρουσία των συζύγων τους. Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Ομπάμα σύστησε τον Αλέξη Τσίπρα στη σύζυγό του Μισέλ, λέγοντάς της ότι είναι ο άνθρωπος που έχει κερδίσει αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις. Επιπλέον, ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε ότι κάποιοι φίλοι του πηγαίνουν συχνά στην Ελλάδα για διακοπές.

Περισσότερες από 250 υπογραφές από πεντακόσια εικοσιένα που είναι όλα τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, πιθανολογείται ότι θα συγκεντρώσει ως την Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Δεν αποκλείεται να καταθέσει την υποψηφιότητά του την τελευταία ημέρα, σε μία επίδειξη ισχύος, εν όψει της αναμέτρησης για την προεδρία της ΝΔ.

Δεκατέσσερις από τις 50 υπογραφές που απαιτούνται για να είναι και επίσημα υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, ο Άδωνις Γεωργιάδης. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, και δίνοντας το ιδεολογικό του στίγμα ξεκαθάρισε ότι «η ΝΔ δεν έχει και δεν θα μπορέσει να έχει καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή».

Στον εισαγγελέα σήμερα ο γνωστός επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος, ο οποίος συνελήφθη αργά χθες το βράδυ για ανάμειξή του σε υπόθεση που αφορά παράνομες προμήθειες στις Ένοπλες Δυνάμεις. Μάλιστα, φέρεται ότι διακίνησε «μαύρο» πολιτικό χρήμα με αποδέκτες τους ήδη προφυλακισμένους, Άκη Τσοχατζόπουλο και Ιωάννη Σμπώκο.

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο έχει από τις 12 το μεσημέρι ο Νίκος Φίλης στην σκιά της αντιπαράθεσης με την Εκκλησία για το μάθημα των Θρησκευτικών.

«Καθαρά» είναι -σύμφωνα με την Αστυνομία- τα όπλα που βρέθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο της αγροικίας-κρησφύγετο του Γιώργου Πετρακάκου και των συνεργών του στον Μώλο Φθιώτιδας. Από τη βαλλιστική εξέταση που έγινε διαπιστώθηκε ότι τα όπλα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματική ενέργεια.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών σημειώθηκε στις 12.12 το μεσημέρι της Τρίτης σε θαλάσσιο χώρο νότια Κρήτης. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών, το εστιακό βάθος ήταν 10 χιλιόμετρα, ενώ δεν αναφέρθηκαν ζημιές.

Για τρίτη φορά το τελευταίο διάστημα κατέβασε χθες το απόγευμα ρολά το Facebook, χωρίς να υπάρχει καμία εξήγηση από την πλευρά των υπεύθυνων του διαδικτυακού κολοσσού. Λόγω των προβλημάτων, η μετοχή της εταιρίας σημειώνει κατακόρυφη πτώση.

Τα άλυτα μυστήρια του Άρη, καλούνται να εξιχνιάσουν οι αξιωματούχοι της ΝΑΣΑ, μετά την εντυπωσιακή ανακάλυψη ότι αλμυρό νερό ρέει κατά τους θερινούς μήνες στην επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη. Το επόμενο βήμα των επιστημόνων θα είναι η επανδρωμένη αποστολή στον Άρη, μέσα στη δεκαετία του 2030.

Πρώτο κουδούνι μετά από μισό αιώνα σιγής ήχησε χθες το πρωί στο ελληνικό Γυμνάσιο-Λύκειο της Ίμβρου.

ΚΑΙΡΟΣ: Τοπικές μπόρες αναμένονται στην Αττική τις επόμενες ώρες. Έως 25 βαθμούς η θερμοκρασία στην Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα