Δεκατρείς μνηστήρες για τον Αστέρα Βουλιαγμένης!

13:15 18/11/2013 - Πηγή: Bam

Την ερχόμενη Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, θα κατατεθούν οι τελικές προσφορές των ενδιαφερόμενων επενδυτών για την εξαγορά του "Αστέρα της Βουλιαγμένης". Οκτώ εταιρίες ενδιαφέρονται "ζεστά".

Αντίστροφη μέτρηση για τον Αστέρα Βουλιαγμένης! Δεκατρείς είναι έως τώρα συνολικά οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά του πολυτελέστατου ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Την προσεχή Παρασκευή οι τελικές προσφορές.

Μεγαλύτερο

επενδυτικό ενδιαφέρον έχουν επιδείξει οι εξής εταιρίες :

ΤΕΜΕΣ, Dogus, Dolphin Capital, Colony Capital, Fosun και η AGC Equity Partners.

Πάντως, δεν αποκλείεται να κατατεθεί δεσμευτική προσφορά από νέα υποψήφια εταιρεία, ακόμα και να προκύψει νέο σχήμα διαπραγμάτευσης με την προσχώρηση νέου ενδιαφερόμενου.

Τα στρέμματα του Αστέρα είναι 304 στο σύνολό τους, εκ των οποίων τα 111 ανήκουν στο δημόσιο και συγκεκριμένα στο ΤΑΙΠΕΔ, όπου θα δοθεί μέρος του ποσού από την πώληση.

Η μαρίνα του Αστέρα Βουλιαγμένης έχει ενοικιαστεί από θυγατρική εταιρεία για 40 χρόνια, της οποίας μόνο το χερσαίο τμήμα εκτείνεται σε 47 στρέμματα.

Ο «Αστέρας» έχει καταστεί ελκυστικός για τους ενδιαφερόμενους επενδυτές μέσω του όλο και πιο χαμηλού εργατικού κόστους, σε συνδυασμό με τις αυξημένες κρατήσεις.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα