«Έντερ, αν τελικά φύγει ο Μήτρογλου»

11:25 18/11/2013 - Πηγή: Bam

Στο προσκήνιο φέρνουν οι Πορτογάλοι το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Έντερ της Μπράγκα, όμως υποστηρίζουν ότι οι Πειραιώτες θα κινηθούν μόνο αν φύγει ο Κώστας Μήτρογλου.

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού, εφόσον αποχωρήσει τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη ή το καλοκαίρι

ο Κώστας Μήτρογλου.

Οι «μνηστήρες» για τον διεθνή επιθετικό αυξάνονται και θεωρείται δύσκολο να παραμείνει στους Πειραιώτες με τις εμφανίσεις που πραγματοποιηθεί εντός και εκτός συνόρων.

Σε αυτό στέκονται στην Πορτογαλία, αφού η «A Bola» γράφει πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας εξετάζουν την περίπτωση του Έντερ, ο οποίος επέστρεψε δριμύτερος από τραυματισμό και, μάλιστα, κλήθηκε στην εθνική Πορτογαλίας για τους αγώνες μπαράζ με την Σουηδία για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Μάλιστα, η ηλεκτρονική έκδοση της πορτογαλικής εφημερίδας αναφέρει πως ενδιαφέρον για τον «πιστολέρο» έχουν εκδηλώσει ομάδες από την Αγγλία, τη Γερμανία και την Ιταλία, οι οποίες αποτελούν ελκυστικούς προορισμούς για τον 25χρονο άσο.

«Εκείνο που έχει αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν είναι ότι ο Ολυμπιακός παραδέχεται ότι υπάρχει η πιθανότητα να πουλήσει σύντομα ή στο μέλλον τον Έλληνα διεθνή. Και η λύση για να τον αντικαταστήσει δεν είναι άλλη από τον Έντερ, ο οποίος μπορεί να καλύψει επάξια το συγκεκριμένο κενό. Η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ, κάτι που δυσκολεύει τις συζητήσεις να γίνουν μέσα στον Γενάρη», καταλήγει το δημοσίευμα.

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου φορ λήγει το καλοκαίρι του 2016 και φέτος έχει παίξει σε 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, λόγω του τραυματισμού που τον κράτησε για αρκετό καιρό εκτός δράσης.

Σταύρος Καλογεράκης
Keywords
Τυχαία Θέματα