Χάνει τη ρεβάνς ο Ντουρμάζ!

13:24 1/8/2016 - Πηγή: Bam
Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά έμεινε ο Ντουρμάζ λόγω ενοχλήσεων. «Μέσα» Πουλίδο και Καμπιάσο. Στην Αθήνα μένουν Σιόβας, Ομάρ και Κασάμι.

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η εν Ελλάδι προετοιμασία του Ολυμπιακού για την κρίσιμη ρεβάνς της Τετάρτης με τη Χάποελ Μπερ Σεβά για τον γ’ προκριματικό γύρο του
Champions League.

Ο Τζίμι Ντουρμάζ ένιωσε μια ενόχληση στους οπίσθιους μηριαίους και τέθηκε εκτός αποστολής. Στην Αθήνα θα μείνει και ο τραυματίας Δημήτρης Σιόβας, όπως επίσης και ο Παϊτίμ Κασάμι που είναι εκτός πλάνων, ενώ εδώ και καιρό είναι γνωστή η απουσία του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Αντίθετα, στην αποστολή μετέχουν κανονικά οι Άλαν Πουλίδο και Εστέμπαν Καμπιάσο.

Ο Βίκτορ προσανατολίζεται σε ένα 4-3-2-1 με τους Καπίνο, Ντε λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Μποτία και Ντα Κόστα στα μετόπισθεν, τους Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς και Μπουχαλάκη στο κέντρο, τους Φορτούνη και Τσόρι σε μεσοεπιθετικό ρόλο και τον Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης.

Η αποστολή που αναχωρεί στις 17:00 για το Ισραήλ: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτης, Μανθάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Σεμπά, Βούρος, Ζντιέλαρ.

πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/xanei-ti-rebans-o-ntourmaz/3189168
Keywords
Τυχαία Θέματα