«Ψήνονται» δύο μεταγραφές στον Ολυμπιακό

13:20 1/8/2016 - Πηγή: Bam
Άμεση ενίσχυση σε δύο θέσεις αναμένεται να κάνει μέσα στην εβδομάδα ο Ολυμπιακός, που δείχνει να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός εξτρέμ και ενός στόπερ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», οι Πειραιώτες αναμένεται να προχωρήσουν σε δύο προσθήκες αμέσως μετά την ολοκλήρωση του επαναληπτικού με την Χάποελ Μπερ Σεβά, ανεξαρτήτως του ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του παιχνιδιού με τους Ισραηλινούς.

Συγκεκριμένα, για τα άκρα της επίθεσης οι υποψήφιοι είναι ο Ζαν-Κροστόφ Μπαεμπέκ, 23χρονών Γάλλος
που αγωνίζεται στην Παρί Σαν Ζερμέν και παίζει και ως επιθετικός, και ο Μπάλας Τζούτζακ, 29χρονος Ούγγρος της Μπούρσασπορ που πραγματοποίησε και πολύ καλές εμφανίσεις στο πρόσφατο Euro.

Σε ό,τι αφορά την άμυνα, πρώτο φαβορί είναι ο 28χρονος Κοσταρικανός Τζιανκάρλο Γκονζάλες, που αγωνίζεται στην Παλέρμο και ο 24χρονος Γάλλος Νικολάς Ισιμάτ-Μιρίν της Αϊντχόφεν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι μεταγραφές αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, ίσως ακόμα και την Πέμπτη, ενώ σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» δεν καταφέρουν να προκριθούν στα play-off του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε ίσως υπάρξουν και άλλες προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα