Στο μυαλό του Βίκτορ

13:09 1/8/2016 - Πηγή: Bam
Ποιες είναι οι τελευταίες σκέψεις του Βίκτορ Σάντσεθ λίγες μέρες πριν τον κρίσιμο επαναληπτικό του Ολυμπιακού κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά. Μπαίνει στο αεροπλάνο για Ισραήλ ο Πουλίδο.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ είδε σήμερα τον Άλαν Πουλίδο να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού είχε κάθε λόγο να χαμογελά, καθώς θα έχει τον παίκτη
στη διάθεση του για τη ρεβάνς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά.

Ο Μεξικανός στράικερ των πρωταθλητών Ελλάδος δε θα είναι βασικός, καθώς δε βρίσκεται στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας (ειδικά για ένα τόσο σημαντικό ματς) αλλά είναι μεγάλη υπόθεση για τον προπονητή του Ολυμπιακού να ξέρει ότι έχει στον πάγκο της ομάδας του μια λύση για την κορυφή της επίθεσης.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Μια από τις σκέψεις που έχει κάνει ο 41χρονος κόουτς για τη ρεβάνς με τη Χάποελ, είναι η χρησιμοποίηση Φορτούνη και Ντομίνγκες στο βασικό σχήμα (πίσω από τον Ιντέγε) σε μια διάταξη 4-3-2-1, με το βάρος στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού να πέφτει στον άξονα και όχι στα άκρα. Από εκεί και πέρα, στην τριάδα του κέντρου φαίνεται πως έχει κλειδώσει στο μυαλό του Βίκτορ η χρησιμοποίηση του Καμπιάσο (προπονήθηκε κανονικά και την Κυριακή) μαζί με τους Μπουχαλάκη και Μιλιβόγεβιτς.

Βέβαια αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δεν έχει ακόμα αποφασίσει για τη βασική εντεκάδα της ομάδας του. Οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν προπόνηση και αύριο το πρωί στου Ρέντη κι εκεί ο Βίκτορ θα φανερώσει τα “χαρτιά” του, αναφορικά με το αν θα επιλέξει το σχήμα που προαναφέραμε, με Φορτούνη και Τσόρι στην αρχική εντεκάδα. Αυτό που είναι πλέον σίγουρο μετά και τη σημερινή προπόνηση είναι ότι ο Μανουέλ Ντα Κόστα θ' αντικαταστήσει τον τραυματία Δημήτρη Σιόβα και θα παίξει δίπλα στον Μποτία.

Πετάει αύριο για Τελ Αβίβ

Μετά την αυριανή πρωινή προπόνηση, ο Βίκτορ θ' ανακοινώσει την αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με τη Χάποελ. Οι “ερυθρόλευκοι” θα “πετάξουν” αύριο το απόγευμα με πτήση τσάρτερ για το Τελ Αβίβ κι εν συνεχεία θα μεταβούν οδικώς στη Μπερ Σεβά. Η απόσταση της έδρας της Χάποελ από την πρωτεύουσα του Ισραήλ είναι μια ώρα.

πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/sto-mualo-tou-biktor/3189012
Keywords
Τυχαία Θέματα