Βοζεμπεργκ : στηριζω τη διαπραγματευση της κυβερνησης

13:28 14/3/2015 - Πηγή: Fimotro
«Στηρίζω την προσπάθεια της Κυβέρνησης επειδή πρέπει να στηρίζεται κάθε προσπάθεια που έχει στόχο τη διαπραγμάτευση στην σωστή κατεύθυνση», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τις διαπλοκές του Σαββατοκύριακου η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ. Τόνισε ότι...
στις διαπραγματεύσεις χρειάζονται αμοιβαίες υποχωρήσεις και υπογράμμισε πως «Δεν κάνω μίζερη αντιπολίτευση αλλά οι αριθμοί της ρευστότητας είναι απογοητευτικοί… Πρέπει να παραδεχθεί η Κυβέρνηση ότι αυτά, που εξήγγειλε προεκλογικά δεν μπορούν να γίνουν» , δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υποστήριξε ότι "στελέχη της Κυβέρνησης και ειδικά
ο κ. Βαρουφάκης έχουν πολύ εύκολη τη λέξη του δημοψηφίσματος χαρακτηρίζοντας επικίνδυνες αυτές τις δηλώσεις και πως ο πρωθυπουργός σε όσα λέει είναι μετρημένος σε αντίθεση με τον υπουργό οικονομικών".

Η κ. Βόζεμπεργκ σημείωσε ότι «η ΝΔ ανασυγκροτείται». «Ελπίζω πολύ σύντομα θα είναι σοβαρή αντιπολίτευση με επιχειρήματα». «Βγαίνουν πρόσωπα και εκφράζονται με διάφορες απόψεις δεν θέλω να το κρίνω είναι θεμιτό να εκφράζονται διάφορες τάσεις , δείτε άλλωστε το ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε χαρακτηριστικά η ευρωβουλευτής της ΝΔ.
Keywords
Τυχαία Θέματα