Πάνος Καμμένος στην Bild: Δεν θα μου κουνά το δάχτυλο ένας διεφθαρμένος σαν τον Σόιμπλε!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – ΚΟΛΑΦΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!

Τόσο την Ιταλία, όσο και την Ισπανία θα… έπαιρνε μαζί της εκτός Ευρωζώνης η Ελλάδα, εκτίμησε ο Πάνος Καμμένος, κατηγορώντας παράλληλα τη Γερμανία για εμπλοκή στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας.

«Εάν η Ελλάδα εκραγεί, η Ισπανία και η Ιταλία θα ακολουθήσουν και κατόπιν σε ένα βαθμό, η Γερμανία. Πρέπει, επομένως,
να βρούμε μία λύση εντός της ευρωζώνης, ωστόσο η λύση αυτή δε μπορεί να είναι οι Έλληνες να πρέπει να συνεχίσουν να πληρώνουν», υποστήριξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στην εφημερίδα Bild, συμπληρώνοντας: «Η Ελλάδα δεν χρειάζεται ένα τρίτο πρόγραμμα στήριξης αλλά ένα κούρεμα, όπως ακριβώς έλαβε η Γερμανία το 1953 στη σύνοδο του Λονδίνου».

«Γιατί προστατεύονται από τη γερμανική κυβέρνηση CEO της Siemens που ενεπλάκησαν σε υποθέσεις διαφθοράς; Γιατί πάντα πρέπει να πληρώνουν πρόστιμα εκατομμυρίων για διαφθορά μόνο στη Γερμανία οι γερμανικές εταιρείες, αλλά όχι εδώ στην Ελλάδα; Υπάρχουν πολλά παραδείγματα γερμανικών εταιρειών που έχουν εμπλακεί σε διαφθορά, αλλά δεν ακούγεται τίποτα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς σχετικά με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο κ. Καμμένος απάντησε: «Δεν κατανοώ γιατί στρέφεται εναντίον της Ελλάδας καθημερινά με νέες δηλώσεις. Είναι σαν έναν ψυχολογικό πόλεμο και ο Σόιμπλε δηλητηριάζει τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών με τις ενέργειες αυτές», για να σημειώσει ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών «πρέπει να συνεργαστεί με τη νέα ελληνική κυβέρνηση καθώς εκείνη εξελέγη από τον ελληνικό λαό».
Keywords
Τυχαία Θέματα