Καμμένος κατά Σόιμπλε: Παραιτήθηκε από ηγέτης του CDU λόγω διαφθοράς

12:14 14/3/2015 - Πηγή: Aixmi

Πυρά κατά του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας εξαπολύει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Bild, με τίτλο: «Οι Γερμανοί ανακατεύονται σε πράγματα που δεν τους αφορούν» και υπέρτιτλο: «Ο δεξιός λαϊκιστής Πάνος Καμμένος».

«Εμείς οι Έλληνες θυμόμαστε πολύ καλά ότι ο κ. Σόιμπλε χρειάστηκε να παραιτηθεί από ηγέτης του

κόμματός του (CDU – 2000), επειδή ενεπλάκη σε υπόθεση δωροδοκίας. Αλλά σήμερα είναι ακόμη υπουργός Οικονομικών! Και όσον αφορά τη διαφθορά, είναι σαν το ταγκό, χορεύεται από δύο!» αναφέρει χαρακτηριστικά σχετικά με την υπόθεση Siemens και το γεγονός ότι ο πρώην επικεφαλής του ομίλου στην Ελλάδα Μιχάλης Χριστοφοράκος προστατεύεται από τη γερμανική κυβέρνηση.

«Ο κ. Σόιμπλε κάνει ψυχολογικό πόλεμο στην Ελλάδα» σημειώνει ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας ότι «κάποιοι θέλουν να μας διώξουν από την ευρωζώνη».

«Υπάρχουν πολλά παραδείγματα γερμανικών εταιρειών που εμπλέκονται σε διαφθορά, αλλά η Γερμανία είναι σιωπηλή. Αν η Ελλάδα ζητήσει ένα όνομα ή ζητήσει στήριξη δεν υπάρχει καμία βοήθεια» προσθέτει ο υπουργός.

Εάν η Ελλάδα βγει από την ευρωζώνη, θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες, προειδοποιεί επίσης ο Πάνος Καμμένος. «Εάν η Ελλάδα εκραγεί, η Ισπανία και η Ιταλία θα είναι επόμενες και έπειτα σε κάποιο σημείο και η Γερμανία», αναφέρει χαρακτηριστικά. «Επομένως πρέπει να βρούμε μια λύση εντός της ευρωζώνης, αλλά η λύση αυτή δεν μπορεί να είναι οι Έλληνες να πρέπει να πληρώσουν» καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα