Τρεις πινακες με ρουσφετια του συριζα στο δημοσιο εδωσε η νεα δημοκρατια

17:59 4/2/2016 - Πηγή: Fimotro
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
Τα κομματικά ρουσφέτια στο Δημόσιο από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία. Συγκεκριμένα, βουλευτές της που μετέχουν στην επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής από την από την οποία περνούν οι διορισμοί των νέων
επικεφαλής σε κρατικές εταιρείες και οργανισμούς...
έδωσαν τους τρεις πίνακες στη δημοσιότητα με βάση δημοσιεύματα στα ΜΜΕ και το διαδίκτυο.
Οι Κώστας Χατζηδάκης, Χρήστος Σταϊκούρας, Νικήτας Κακλαμάνης και Γιάννης Τραγάκης κατέθεσαν μάλιστα πίνακα που δείχνει πως τουλάχιστον 38 επιλογές της κυβέρνησης για την στελέχωση επιχειρήσεων και οργανισμών όπως ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ, ΟΑΕΔ, ΟΑΕΕ, Αττικό Μετρό κ.α. αφορούν σε κομματικά στελέχη, υποψήφιους βουλευτές ή συγγενείς.
Αφορμή για την δήλωση των «γαλάζιων» βουλευτών αποτελεί η συνεδρίαση της επιτροπής ΔΕΚΟ που αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγα λεπτά με θέμα συζήτησης την τοποθέτηση προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της Τραινοσε. Για την θέση του προέδρου προτείνεται ο κ. Φίλιππος Τσαλίδης, στενός συνεργάτης του κ. Πάνου Καμμένου και υποψήφιος βουλευτής με τους ΑΝΕΛ.
Αναλυτικά, η δήλωση των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ως εξής: «Ο πρωθυπουργός, στις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησής του, στις 8 Φεβρουαρίου 2015, είχε, με πομπώδη τρόπο, υποστηρίξει ότι “δεν είμαστε εμείς αυτοί που οικοδομήσαμε και δεν διοικήσαμε εμείς αυτό το Κράτος των πελατειακών σχέσεων και της σπατάλης και γι’ αυτό - δεν περιαυτολογώ - είμαστε οι μόνοι που μπορούμε πραγματικά να το αλλάξουμε”.
Keywords
Τυχαία Θέματα