''το συνθημα για τον ενφια ειναι δεν πληρωνω''...

18:39 2/9/2014 - Πηγή: Fimotro
Το σύνθημα για τον ΕΝΦΙΑ είναι «Δεν έχω-δεν πληρώνω», σύμφωνα με τον επικεφαλής της αριστερής πτέρυγας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος ...
σε νέες του δηλώσεις τη Δευτέρα, έκανε λόγο για τη διαμόρφωση ενός μεγάλου κινήματος ενάντια στον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων Ιδιοκτησίας .

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm, ο κ. Λαφαζάνης ανέφερε ότι είναι απαραίτητη προϋπόθεση
για το ξήλωμα του κυβερνητικού «πουλόβερ» εντός του φθινοπώρου, τονίζοντας, ωστόσο, ότι ο κ. Τσίπρας δεν θα παρακινήσει τον πολίτη να απόσχει της πληρωμής του ΕΝΦΙΑ.

«Ένα σύνθημα υπάρχει πλέον: Δεν έχω-Δεν πληρώνω. Βεβαίως, το κίνημα "Δεν Πληρώνω" είναι ένα μεγάλο κοινωνικό κίνημα κι αυτό, δεν το συζητάμε. Έχουμε να κάνουμε με κάτι αρκετά διαφορετικό, όμως, διότι η επιλογή του "δεν πληρώνω" δεν είναι μία ιδεολογική και πολιτική κατεύθυνση. Είναι ότι ο κόσμος δεν έχει και δεν μπορεί να αντεπεξέλθει και ο ΕΝΦΙΑ ξεχείλισε το ποτήρι», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στις προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τον ΕΝΦΙΑ, ο κ. Λαφαζάνης εμφανίστηκε κατηγορηματικός ότι θα καταργηθεί, διευκρινίζοντας ωστόσο, πως «αν υπάρξει φόρος στην ακίνητη περιουσία, θα αφορά πραγματικά τη μεγάλη ακίνητη περιουσία».
Keywords
Τυχαία Θέματα