Υποστηριξη στο κινημα "ανατροπη για την αυτοδιοικηση" και απο τους δημαρχους της θεσσαλιας

17:06 2/9/2014 - Πηγή: Fimotro
ΑΠΤΟΗΤΟΣ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ευρύτατη σύσκεψη Δημάρχων Θεσσαλίας που μετέχουν στο Κίνημα «Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση» διεξήχθη στον Βόλο, ενόψει των αρχαιρεσιών για την Περιφερειακή Ένωση Ελλάδας Θεσσαλίας, και της Κεντρικής Ένωσης...
Δήμων Ελλάδας, υπό τον επικεφαλής του Κινήματος Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη. Στη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν οι διεργασίες που είναι απαραίτητο να γίνουν για την οργανωτική συγκρότηση του Κινήματος.
Επίσης, αποφασίστηκε ομόφωνα της προσπάθειας για τη διεκδίκηση της Π.Ε.Δ Θεσσαλίας να ηγηθεί ο Δήμαρχος Μουζακίου Γιώργος Κωτσός.

Στη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν, επίσης, προβλήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, και συγκεκριμένα, η ανάγκη υποστήριξης από την τοπική αυτοδιοίκηση της στροφής προς τον πρωτογενή τομέα της οικονομίας, και κυρίως μέσα από πόρους της νέας προγραμματικής περιόδου.

Με την ολοκλήρωση της σύσκεψης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και επικεφαλής του Κινήματος «Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση» Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Με χαρά διαπιστώνω στις περιοδείες που διεξάγονται το τελευταίο διάστημα ότι όλο και περισσότεροι συνάδελφοι «αγκαλιάζουν» τις ιδέες και τις απόψεις μας. Και εδώ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας η μεγάλη πλειονότητα των Δημάρχων εντάσσονται ή υποστηρίζουν την ανεξάρτητη Κίνησή μας για την Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση. Καλούμε τους Δημάρχους από όλη τη χώρα να σπάσουν τα κομματικά δεσμά και να συγκροτήσουν μαζί μας τη νέα μεγάλη Κ.Ε.Δ.Ε, έναν οργανισμό που πρέπει επιτέλους να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων πάνω από κόμματα και ιδεοληψίες».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, επίσης, οι Δήμαρχοι από τους Δήμους:

Βόλου: Αχιλλέας Μπέος

Μουζακίου: Γεώργιος Κωτσός

Πύλης: Κωνσταντίνος Μαράβας

Σκιάθου: Δημήτρης Πρεβεζάνος

Σοφάδων: Αθανάσιος Σκάρλος

Δομοκού: Δημήτριος Τζιαχρήστος

Ελασσόνος: Νίκος Ευαγγέλου

Ρήγα Φεραίου: Δημήτρης Νασίκας
Keywords
Τυχαία Θέματα