ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ

00:00 24/3/2011 - Πηγή: Fimotro
Τις ευχές και την συμπαράστασή του «για την επιτυχία μιας μεγάλης μεταρρύθμισης, που για πρώτη φορά γνωρίζει η Ελλάδα», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, υποδεχόμενος, την Τετάρτη, τη Διοικούσα Επιτροπή της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ)...
«Νομίζω ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα, γιατί έχω εμπιστοσύνη σε σας, σας γνωρίζω, έχετε κάνει και στο παρελθόν καλά πράγματα και νομίζω ότι τώρα θα κάνετε περισσότερα, θα «βάλετε πλάτη» για να πετύχετε πολλά από αυτά που περιμένει ο ελληνικός λαός», είπε ο κ. Παπούλιας.
Ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ και περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης
Σγουρός, έκανε λόγο για προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, αλλά και για τις προσπάθειες όλων των περιφερειαρχών, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης. «Η πατρίδα μας αυτή την εποχή, και κοινωνικά και πολιτικά και οικονομικά, περνάει μια πάρα πολύ μεγάλη κρίση. Και είμαστε όλοι εδώ για να βάλουμε πλάτη», σημείωσε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενος δε στο σκοπό της επίσκεψης της ΕΝΠΕ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Σγουρός τόνισε ότι πρέπει «να μικρύνουμε την απόσταση μεταξύ της κεντρικής διοίκησης και της δευτεροβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης».
Keywords
Τυχαία Θέματα