Σφοδρη επιθεση κρανιδιωτη σε συριζα...

Δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ, μιλώντας στον Alpha 98,9.
O κ. Κρανιδιώτης ...
χαρακτήρισε πολιτική απάτη τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως θα διαπραγματευτεί
νέα δανειακή σύμβαση για να πάρει λεφτά και να κάνει προσλήψεις.
«Κανείς δεν λέει πια πως υπάρχει άλλη πηγή χρηματοδότησης Ποιος έχει μισό δράμι μυαλό να πιστεύει το ΣΥΡΙΖΑ;», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Δεν μπορείς να χτυπάς το δεξί χέρι στο τραπέζι και με το αριστερό να ζητάς. Δεν μπορείς να είσαι και μάγκας και ζητιάνος. Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο κόσμος θέλει να είμαστε στο ευρώ. Κι εκεί ο Τσίπρας τα μασάει» πρόσθεσε ο κ. Κρανιδιώτης.
Συνεχίζοντας την επίθεσή του κατά του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «χαϊδεύει» τους κουκουλοφόρους, συμπληρώνοντας ότι η ηγεσία του έχει μια απέχθεια προς τα εθνικά δίκαια, την αστυνομία και τις ένοπλες δυνάμεις. Επίσης, υποστήριξε ότι η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ πήγε σε «πανηγυράκια του κυβερνητικού κόμματος των Σκοπίων, τους κομιτατζήδες που έκαναν τάγματα βοήθειας των SS. Πάνε με αυτούς, που μπροστά τους η Χρυσή Αυγή είναι παρθενώπες».
Ο κ. Κρανιδιώτης αναφέρθηκε και στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλη: «θα είχε ενδιαφέρον να μας πει τι δουλειά κάνει ο Παπαδημούλης. Αν θυμάμαι ήταν υπέρ του σχεδίου Ανάν».
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Μ. Γλέζου, υποστήριξε ότι είναι αλήθεια αυτά που λέει: «Λέει το αυτονόητο: που θα τα βρούμε τα λεφτά».
«Βέλη» κατά ΠΑΣΟΚ, Π. Καμμένου και Χρυσής Αυγής
Ο κ. Κρανιδιώτης καταφέρθηκε και εναντίον του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για καθεστώς λεηλασίας και καταστροφής επί τριάντα χρόνια στη χώρα. «Το ΠΑΣΟΚ έχει το know how. Το ΠΑΣΟΚ έχει τη μήτρα της λαμογιάς, με μηχανισμούς λεηλασίας στελεχωμένους από την Αριστερά» δήλωσε.
Αναφερόμενος στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, δήλωσε ότι πήρε το δρόμο του. «Πιο δεξιά από αυτόν ήταν μόνο ο τοίχος και τώρα δηλώνει κεντρώος», σχολίασε σχετικά.
Ο κ. Κρανιδιώτης, μιλώντας για τη Χρυσή Αυγή, δήλωσε ότι ως κόμμα δεν την έχει κανείς ανάγκη, ενώ επεσήμανε ότι υπάρχουν άνθρωποι στη Δεξιά που «ανοήτως» νοσταλγούν τη δικτατορία.
«Δεν συμφωνώ με τη φορολόγηση»
Ερωτηθείς για τα μέτρα φορολόγησης, εξέφρασε τη διαφωνία του. «Όποια μέτρα, είναι σκληρά και άδικα. Αν ο Έλληνας σκοτώνει για μισό μέτρο γης, φαντάσου τί μπορεί να κάνει για ολόκληρο χωράφι ή σπίτι. Δεν μπορείς να κάνεις τέτοια επίθεση, πρέπει να βρεις άλλους τρόπους» είπε χαρακτηριστικά.
Ερωτηθείς για το αν η κυβέρνηση εκφράζει τις αντιρρήσεις της σε μέτρα της τρόικας, είπε ότι «βεβαίως και αρνούμαστε» προσθέτοντας ότι ο Πρωθυπουργός προσπαθεί να «μαζέψει το μαγαζί, έστω με λάθη».
«Πιο πατριωτική πράξη σήμερα είναι να φτάσουμε σε πρωτογενές πλεόνασμα γιατί τότε μπορείς να πεις όχι. Μέχρι τώρα η χώρα δανειζόταν συνεχώς, κάποια στιγμή στόμωσε», πρόσθεσε.
Κλείνοντας, ο κ. Κρανιδιώτης ξεκαθάρισε ότι δεν είχε ποτέ θεσμικό ρόλο ως σύμβουλος του πρωθυπουργού.
Keywords
Τυχαία Θέματα