Σε εξελιξη η συζητηση για την αρση της ασυλιας των βουλευτων της χ.α. (φωτο)

13:45 7/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Σε εξέλιξη βρίσκεται η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή, Στάθη Μπούκουρα, Νίκου Μίχου και Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου. Οι δύο...

προφυλακισμένοι βουλευτές Γ.Γερμενής και Στ.Μπούκουρας μεταφέρθηκαν στην Βουλή από τις φυλακές με ειδικά τζιπ
της αστυνομίας στις 12:12 το μεσημέρι της Τετάρτης, προκειμένου να πάρουν μέρος στη συζήτηση και την ονομαστική ψηφοφορία.

Πρώτος στο βήμα της Βουλής ανέβηκε ο ανεξάρτητος βουλευτήςΧρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος και τοποθετήθηκε επί των κατηγοριών. Ο Χρ.Αλεξόπουλος αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με παράνομες ενέργειες.

Εν συνεχεία ο βουλευτής Ν.Μίχος έκανε λόγο για πολιτική δίωξη εις βάρος του.

Ανεβαίνοντας στο βήμα, ο προφυλακισμένος βουλευτής της ΧΑ Γ.Γερμενήςτόνισε ότι «σήμερα θα γραφτεί ιστορία, καθώς για πρώτη φορά ήρθε βουλευτής με χειροπέδες από τον Κορυδαλλό».

Στο σημείο αυτό, παρενέβη ο προεδρεύων του Σώματος Χρ.Μαρκογιαννάκης, ο οποίος αντέτεινε στον βουλευτή της ΧΑ ότι κατά την ενημέρωσή του ουδέποτε μπήκαν χειροπέδες στους βουλευτές κατά την μεταφορά τους στο κοινοβούλιο, ωστόσο ο κ. Γερμενής επέμεινε, λέγοντας ότι οι χειροπέδες βγήκαν αφού είχαν μπει στην αίθουσα.
Keywords
Τυχαία Θέματα