Ποιοι ειπαν ''οχι'' στο σαμαρα...

17:26 10/6/2014 - Πηγή: Fimotro
Όχι ένα, αλλά συνολικά τρία “όχι” άκουσε αργά χθες το μεσημέρι ο πρωθυπουργός από ισάριθμους πρώην υπουργούς του, τους οποίους επέλεξε μεν να αφήσει...
εκτός του νέου κυβερνητικού σχήματος, αλλά σε αντιστάθμισμα τους προσέφερε τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρωθυπουργός φέρεται να επικοινώνησε αρχικά με τον αποχωρούντα από το υπουργείο Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, στον οποίο πρότεινε να γίνει ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος του κόμματος
κατά τρόπο ώστε να αναβαθμιστεί η θεσμική παρουσία του στο κόμμα. Ο κ. Γεωργιάδης όμως δεν αποδέχθηκε την πρόταση η οποία θα τον έφερνε στη θέση του... διαδόχου του στο υπουργείο Υγείας, καθώς ο κ. Βορίδης ήταν μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ!

Ανάλογη στάση, ανάλογες αρνήσεις εισέπραξε ο κ. Σαμαράς και από τους κυρίους Σίμο Κεδίκογλου και Γιάννη Μιχελάκη στους οποίους έγινε στη συνέχεια η σχετική πρόταση. Το σίγουρο πάντως είναι πως στο Μέγαρο Μαξίμου εκτιμούν ότι κάποιος από τους τρεις πρώην υπουργούς θα αλλάξει γνώμη στις επόμενες ώρες ή μέρες, όταν και θα καταλαγιάσει η πικρία τους για την απομακρυνσή τους από τη νέα κυβέρνηση.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα