Ποιοι ειναι οι εποπτευομενοι φορεις του υπουργειου υγειας...

23:01 9/3/2015 - Πηγή: Fimotro
Τους επικεφαλής των εποπτευόμενων φορέων του υπουργείου Υγείας ανακοίνωσε τη Δευτέρα ...
η ηγεσία του, «κλείνοντας» την εκκρεμότητα των τελευταίων εβδομάδων, καθώς μετά τις εκλογές οι διοικήσεις τους είχαν υποβάλλει τις παραιτήσεις τους στον υπουργό κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Άρωμα γυναίκας
θα έχει εφεξής ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) όπου τοποθετήθηκαν στη θέση της προέδρου η επίκουρη καθηγήτρια Φαρμακολογίας της Ιατρικής σχολής Ιωαννίνων, κυρία Κατερίνα Αντωνίου, και στη θέση της αντιπροέδρου η διευθύντρια του φαρμακείου του Σισμανογλείου και πρώην πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Φαρμακοποιών Νοσοκομείων κυρία Δέσποινα Μακριδάκη.

Στην Επιτροπή Προμηθειών Υγείας (ΕΠΥ) διορίστηκε η δικηγόρος, κυρία Πετρούλα Σαρτζετάκη, όπως είχε γράψει το protothema.gr.

Στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ) αναλαμβάνει ο συντονιστής διευθυντής της ΜΕΘ του Ωνασείου, κ. Ανδρέας Καραμπίνης.

Στο ΚΕΕΛΠΝΟ τα ηνία αναλαμβάνει ένα πρόσωπο - έκπληξη, ο πρώην υπουργός Υγείας τη διετία 2006- 2007, ο κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος, του οποίου το όνομα ακουγόταν το τελευταίο διάστημα για τον ΕΟΦ. Μαζί του ως αντιπρόεδρος στο ΚΕΕΛΠΝΟ θα είναι ο δικηγόρος, κ. Ευστάθιος Πανταζής.

Στην Ειδική Επιτροπή Κατάρτισης Καταλόγου Συνταγογραφούμενων Φαρμακευτικών Ιδιοσκευασμάτων και Εξορθολογισμού Πλαισίου Χορήγησης Ιδιοσκευασμάτων για Σοβαρές Ασθένειες διορίστηκε ο Καθηγητής Φαρμακολογίας και Κλινικής Φαρμακολογίας, Τμήμα Iατρικής, Α.Π.Θ., κ. Δημήτρης Κούβελας.

Τέλος, στην Επιτροπή Τιμών Φαρμάκων τοποθετήθηκε ο αναπληρωτής καθηγητής, Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης, Πάντειο Πανεπιστήμιο, κ. Ιωάννης Φίλος.
Keywords
Τυχαία Θέματα