Πισω στη σεγκολεν ο ολαντ ;

13:39 17/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Είθισται να λέμε πως η πρώτη μας αγάπη είναι και παντοτινή. Οι πιο πεζοί απλώς λένε πως η ζωή κάνει κύκλους.
Στην περίπτωση του Γάλλου Προέδρου ...
Φρανσουά Ολάντ είναι μάλλον δύσκολο να απαντήσει κανείς τι τελικά ισχύει, αλλά το σίγουρο είναι πως ο μεσιέ Ολάντ κατάφερε να γίνει και πάλι πρωτοσέλιδο στα σκανδαλοθηρικά έντυπα της χώρας του!

Ο Γάλλος Πρόεδρος έχει ουδέποτε εξήγησε επαρκώς τους λόγους που τον ώθησαν να διακόψει τον 20ετή δεσμό του με την Σεγκολέν Ρουαγιάλ, η οποία εκτός των άλλων είναι και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του. Το σίγουρο είναι πως σχεδόν αμέσως βρήκε “καταφύγιο”
στην αγκαλιά της Βαλερί Τριερβελέρ, την οποία τελικά έστειλε στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό επειδή αποφάσισε να αφεθεί στην αγκαλιά της ηθοποιού Ζουλί Γκαγιέ.

Και τώρα φαίνεται πως εγκαταλείπει και τη Γκαγιέ αφού αποφάσισε να επιστρέψει στην... πρώτη του μεγάλη αγάπη!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα γαλλικών και βρετανικών περιοδικών και ταμπλόιντ, η ερωτική ζωή του Γάλλου προέδρου κάνει κύκλους, με τον Φρανσουά Ολάντ να περνάει εσχάτως ολοένα και περισσότερο χρόνο με τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ.

Το περιοδικό Closer, που αποκάλυψε τις ερωτικές παρανομίες του Ολάντ και τη σχέση του με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ, προκαλώντας την παγκόσμια κατακραυγή για τον Γάλλο πρόεδρο, τώρα δημοσιεύει ένα θέμα με τίτλο «Μάλλον ήρθε το τέλος».

Πιο αναλυτικά, γράφει ότι ο 59χρονος Ολάντ, που δεν έχει ανεβεί ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας με καμία από τις συντρόφους του, απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την 41χρονη Γκαγιέ, με την οποία διατηρούσε δεσμό τα τελευταία δύο χρόνια. Μάλιστα, η σχέση αυτή του «κόστισε» την Βαλερί Τριερβελέρ, η οποία έφυγε κακήν κακώς από το Προεδρικό Μέγαρο των Ηλυσίων.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα του περιοδικού, ο Ολάντ επέστρεψε στην Σεγκολέν Ρουαγιάλ, τη γυναίκα με την οποία πέρασε περισσότερα από 20 χρόνια και με την οποία έγινε τέσσερις φορές πατέρας.

“Είναι όλο χαμόγελα και νιώθει ελεύθερος μετά το οριστικό τέλος της σχέσης του με την Τριερβελέρ” γράφει το περιοδικό, ενώ παράλληλα σημειώνει πως η Ζουλί Γκαγιέ δείχνει απόλυτα συγκεντρωμένη στο πώς θα προωθήσει την καριέρα της και εστιάζει στο γεγονός πως η ηθοποιός έδωσε το παρών στα Γαλλικά Όσκαρ, χωρίς να συνοδεύεται – στην εν λόγω βράβευση κέρδισε το βραβείο δεύτερου γυναικείου ρόλου.

Και συνεχίζει: «Μετά το σκάνδαλο, ο Γάλλος πρόεδρος και η ηθοποιός έχουν ανταλλάξει πολλά μηνύματα σχετικά με την επιστροφή της Σεγκολέν Ρουαγιάλ Royal στη ζωή του Φρανσουά Ολάντ και μάλλον αυτό είναι το τέλος στη σχέση τους. Ανήσυχος σχετικά με την εξέλιξη της πορείας της υγείας της Βαλερί Τριερβελέρ, που πληγώθηκε από το χωρισμό τους, μήπως ο Φρανσουά Ολάντ επιθυμεί πλέον να είναι με τη Ρουαγιάλ;».
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα