Περι... ποεσυ και ερτ

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
(οικονομικός συντάκτης)
Αγαπητό Fimotro,
Έγινε σήμερα ένα βήμα... μπρος μετά και τον αγώνα των δημοσιογράφων και συγκεκριμένα του ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ της ΠΟΕΣΥ να κατατεθεί στη Βουλή ή αντίθεση των συναδέλφων δημοσιογράφων στην ένταξή τους...
στο ενιαίο μισθολόγιο θεωρώντας το αυτονόητο ότι δηλαδή οι δημοσιογράφοι
δεν είναι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ...Είναι ευκόλως κατανοητό ότι ό δημοσιογράφος είναι "λειτουργός" της ενημέρωσης του πολίτη και παρέχει υπηρεσίες κάτω από την δεοντογία της ΕΣΗΕΑ και δέν αποτελεί δημόσιος υπάλληλος με ¨"ωράριο εξαρτημένης εργασίας" λόγο του ιδιόμορφου του επαγγέλματος του και από τον τρόπο λειτουργίας των μέσων.
Είναι επιβεβλημένο πια να γίνουν και αγώνες για την διασφάλιση της πλουραλιστικής ενημέρωσης των πολιτών από τα δημόσια μέσα μαζικής ενημέρωσης... με τη συμμετοχή στα κρατικά μέσα από δημοσιογράφους όλων των κομμάτων αφού μετά τις τελευταίες επιλογές έγιναν προσλήψεις δημοσιογράφων με βάση τις κομματικές λίστες του ΠΑΣΟΚ στην ΕΡΤ σέρνοντας στην ανεργία πολλά μέλη της ΕΣΗΕΑ για να ικανοποιηθούν άλλη δημοσιογράφοι χωρίς προσόντα και προυπερησία με γνώμονα μόνο την κομματική τους ταυτότητα δηλαδή ΑΥΤΉ του ΠΑΣΟΚ!
Δεν θα πρέπει βεβαίως να γίνει η ΚΑΡΜΠΟΝ ανανέωση των συμβασιούχων δημοσιογράφων με σκοπό να μην επανέλθουν οι δημοσιογράφοι μέλη της ΕΣΗΕΑ που εκδιώχθηκαν από την ΕΡΤ αδίκως μέσω του προηγούμενου στημένου διαγωνισμού!
Θέματα που θα πρέπει να απασχολήσουν άμεσα τους κρατούντες όπου μέχρι σήμερα σφυρίζουν αδιάφορα...
Ίδωμεν...

Σας ευχαριστώ πολύ,
Keywords
Τυχαία Θέματα