«παραμυθι» χωρις ουσια! πεστο στον πατερα σου!

14:44 13/1/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Φαίνεται ότι εκεί στη ΝΔ, παρέδωσαν τα όπλα του προεκλογικού αγώνα στο φόβο και το συναίσθημα, πριν καν ξεκινήσουν τη...
μάχη. Βλέποντας ότι το κόμμα βαλτώνει και δεν έχει ελπίδα ανάκαμψης τα εγκατέλειψαν όλα. Το διαφημιστικό σποτ με τον Αντώνη Σαμαρά και τον γιό που πρέπει να μιλήσει στον πατέρα του μέσα από το «γήπεδο» ποντάροντας στο παιδικό συναίσθημα, με απογοήτευσε. Τέτοια φαντασία και έμπνευση;

Ένα σποτάκι που απευθύνεται σε παιδιά νηπιαγωγείου. Τι έμπνευση και αυτή, από τους επιτελείς
της Συγγρού και τη διαφημιστική εταιρία; Ούτε ο Φώσκολος δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί. Τέτοια ξηρασία ιδεών δεν έχω ματαδεί. Αυτό δείχνει πόσο βαριά πληγωμένη είναι η παράταξη που δεν μπορεί να εμπνεύσει ούτε τους διαφημιστές-επικοινωνιολόγους!!!

Δεν θα μείνω στα αρνητικά σχόλια από τα διάφορα blogs, αλλά στην ουσία του ίδιου του μηνύματος που θέλει να περάσει ο πρωθυπουργός. «Πέστο στον πατέρα σου». Τι να πει κ. πρόεδρε; Ότι θα του φτιάξεις γήπεδο, για να παίζουν οι εξαθλιωμένοι Έλληνες;

Δεν γνωρίζω ποιοι συμβούλευσαν τον πρωθυπουργό να συμμετέχει σε ένα παιδαριώδες διαφημιστικό μήνυμα με τέτοιους διαλόγους. Πάντως οι άνθρωποι που είχαν αυτή την ιδέα δεν παίζονται, μπορεί να κάνουν και... διεθνή καριέρα.

Έχω όμως μια απορία. Μέσα στο γήπεδο και με γραβάτα πήγε να τους πει το «παραμύθι»; Δεν βρήκατε μια αθλητική φόρμα ρε παιδιά για να είναι πιο πειστικός; Εγώ έτσι όπως είδα τον πρωθυπουργό, μου θύμιζε εποχές του παππού μου κάποιες δεκαετίες πίσω, που μικρά παιδιά τις κρύες νύχτες του χειμώνα γύρω από το τζάκι μας έλεγε παραμύθια και εμείς κρεμόμαστε από τα χείλη του.

Μόνο που ο παππούς δεν φορούσε γραβάτα. Ήταν άλλες εποχές. Τώρα τα παραμύθια λέγονται μέσα από τα γήπεδα και με γραβάτα. Κύριε πρόεδρε, αποσύρεται αυτό το σποτ, κακό σας κάνει.

Το παιδικό συναίσθημα δεν γεμίζει το στομάχι, ούτε δίνει δουλειά στους ανέργους με διαφημιστική τηλεοπτική προπαγάνδα όσο και αν επιμένετε ότι λέτε την «αλήθεια!!!».
Keywords
Τυχαία Θέματα