Οταν μεγαλωσω θελω να γινω συνεργατης του σαμαρα και να ψηφιζω συριζα!

12:03 18/8/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Ιωάννης Καλαμίδης
(από το : tokentro.gr)
Οι ανέμελες βόλτες του Κώστα Μπούρα στη Μύκονο, διαχρονικού συνεργάτη και προσωπικού διευθυντή του Αντώνη Σαμαρά, έγιναν αντικείμενο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παραπολιτικά»...
Ο λόγος είναι απλός: Την ώρα που εργαζόμενοι και προμηθευτές της ΝΔ έχουν βυθιστεί στα φέσια από την οικονομική διακυβέρνηση (Μπούρα-Τσιμάρα) του κόμματος της Συγγρού, την ίδια ώρα στενοί συνεργάτες του τέως προέδρου
της ΝΔ προκλητικά απολαμβάνουν τον ήλιο και τον έρωτά τους σε πανάκριβα νησιά. Αδιαφορώντας φυσικά αν θα τους ανακαλύψει κάποιος «κακόβουλος» ρεπόρτερ.

Η «τσίπα» που έχουν επάνω τους αυτοί οι «σύμβουλοι-συνεργάτες» προφανώς ανύπαρκτη. Το μόνο μέλημά τους, ήταν ανέκαθεν, να πληρώσουν πρώτα τους φίλους του κόμματος και οι υπόλοιποι ας καταστραφούν. Μέλημά τους ήταν να περιοδεύει ανά την Ελλάδα ο πρόεδρος της καρδιάς τους, να χρηματοδοτούνται τα λασποblogs και οι κανονικές υποχρεώσεις του κόμματος σε παρέχοντες υπηρεσίες (μη φίλους) ...απλά να πάνε στο βαρέλι.

Την ίδια αντίληψη είχαν και για τη χώρα. Αυτή τη σιχαμερή νοοτροπία πως αυτοί πατούν τα κουμπιά της εξουσίας και οι πληβείοι πολίτες ...εύκολα εκτελούν. Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου τους έδωσαν την απάντηση. Όπως και το δημοψήφισμα... αλλά μυαλό δεν έβαλαν.

Η δυσωδία που άφησαν φεύγοντας από τη Συγγρού μεγάλη. Όπως και τα χρέη... Ακόμη μεγαλύτερη όμως είναι η σήψη που εκπέμπουν με τον αγώνα που κάνουν για να χάσει η ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές. Διαμηνύουν παντού πως η επιστροφή του Αντώνη Σαμαρά είναι δεδομένη σε μία (ακόμη) μεγάλη ήττα από το κόμμα της Συγγρού με πρόεδρο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Οι αυλικοί Σαμαρά (Πολιτική Άνοιξη) και η ακροδεξιά πλατφόρμα της ΝΔ (Βορίδης - Γεωργιάδης) επενδύει στην παρένθεση Μεϊμαράκη, αφού απέτυχε το επιχείρημα της παρένθεσης ΣΥΡΙΖΑ. Για αυτό το νέο στόχο δουλεύουν με πάθος.

Όλοι μαζί σαν μία γροθιά δίνουν τη γραμμή για ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ. Ότι έκαναν δηλαδή και το 2009... τότε που έδιναν γραμμή να ψηφιστεί το ΠΑΣΟΚ ... για να φύγει ο Καραμανλής!

Υ.Γ.
Ο Κώστας Μπούρας έφυγε από τη Συγγρού μαζί με το παλτό Σαμαρά, ο Γενικός Δντής Κώστας Τσιμάρας, τι ακριβώς περιμένει;;
Keywords
Τυχαία Θέματα