Βουλωμένο γράμμα διαβάζουν στο MEGA

Γελάει ο κόσμος με τα ρεπορτάζ «ημερομηνιολογίας» για τις εκλογές

Το σύνολο των ΜΜΕ ασχολούνται φυσικά με την εκλογολογία και λίγο πολύ αναφέρουν όλες τις πιθανές ημερομηνίες για εκλογές. Οπως φαίνεται κανένα Μέσο δεν έχει πραγματικό ρεπορτάζ και κανένα δεν έχει καταφέρει να μάθει όχι την οριστική ημερομηνία, αλλά έστω αυτή που έχει προκρίνει το Μαξίμου… Και αναφέρουν στα «ρεπορτάζ»

σχεδόν το σύνολο των επόμενων Κυριακών μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου… Ενώ ταυτόχρονα ως άλλες εταιρείες δημοσκοπήσεων στο τέλος παρουσιάζουν και ένα εύρος ασφαλείας αναφέροντας το ενδεχόμενο οι εκλογές να πάνε για Νοέμβριο! Ετσι όποτε και αν προκηρυχθούν μέσα στο επόμενο τρίμηνο θα έχουν πέσει μέσα!

Το πιο αστείο ρεπορτάζ είχε το Mega (εχθές Δευτέρα), το οποίο αναπαράχθηκε από πολλά sites. Αντιγράφουμε από το in.gr: «Όπως μετέδωσε το Mega, η κυβέρνηση εξετάζει τρεις πιθανές ημερομηνίες μέσα στον Σεπτέμβριο με πιθανότερη την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου. Πιθανή θεωρείται και η επόμενη Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, χωρίς να αποκλείεται και η επιλογή για εκλογές-εξπρές στις 13 Σεπτεμβρίου».

Με δεδομένο ότι λόγω συνταγματικών προθεσμιών οι εκλογές δεν μπορούν να γίνουν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη… Αν τελικά προκηρυχθούν τις υπόλοιπες Κυριακές του Σεπτεμβρίου το Mega θα διεκδικήσει βραβείο Πούλιτζερ! Εξετάζει λέει το Μαξίμου τρεις πιθανές ημερομηνίες μέσα στο Σεπτέμβριο. ΟΚ! Μπράβο παιδιά στο Mega! Βουλωμένο γράμμα διαβάζετε βρε!

ΥΓ: Σε προηγούμενη ανάρτηση μας είχαμε κάνει αναφορά ότι πλέον έχουν ουσιαστικά αυτοκαταργηθεί οι διευθυντές ειδήσεων των καναλιών και όπως φαίνεται δεν ασχολούνται πλέον ούτε με την απλή διεκπεραίωση της δουλειάς. Στην προκειμένη περίπτωση για παράδειγμα, αν είσαι διευθυντής ειδήσεων ή έστω λόγω Αυγούστου ο εκτελών χρέη διευθυντή ειδήσεων και σου φέρνουν θέμα ότι οι πιθανές ημερομηνίες εκλογών το Σεπτέμβρη είναι… όλες οι Κυριακές του μήνα! Τι κάνεις; Το βγάζεις στον αέρα ως ρεπορτάζ; Οχι βέβαια! Κάνεις τα τηλέφωνα σου στα κέντρα των εξελίξεων, μετά συζητάς με τους συντάκτες σου το θέμα και παίρνεις το ρίσκο να προβάλεις μια ημερομηνία ή αν δεν θελεις να ρισκάρεις παίζεις κατενάτσιο προβάλλοντας το θέμα και αναφέροντας ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει ακόμη αποφασίσει… Και οι εκλογές μπορεί να γίνουν οποιαδήποτε ημερομηνία μέσα στις επόμενες 45 ημέρες και ξεμπερδεύεις!

The post Βουλωμένο γράμμα διαβάζουν στο MEGA appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα