Ορφανεψε η ερτ - που ειναι ο κ. καψησ;

13:08 17/9/2013 - Πηγή: Fimotro

ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Γράφει ο Κ.Π.
Ο λαλίστατος κ. Καψής, που τις τελευταίες μέρες δεν είχε αφήσει κανάλι που να μην έχει εμφανιστεί και να αρθρογραφεί υπέρ του «μορφώματος ΔΤ», τελευταία έχει εξαφανιστεί! Τι συμβαίνει; Όπως αναφέραμε...
σε χθεσινή ανάρτηση, κυβερνητικά και όχι μόνο στελέχη, εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για τα όσα συμβαίνουν στην «ΔΤ» εδώ και τρεις μήνες χωρίς αποτέλεσμα και λύση παρά τις διαβεβαιώσεις για το αντίθετο. Το Μαξίμου
έντονα προβληματισμένο προσπαθεί να βρει διέξοδο στο αδιέξοδο, αφού αυτό προκάλεσε την κρίση... Βλέποντας όμως το νερό να λιμνάζει, μεταφέρει όλες τις ευθύνες σε Καψή και Μάναλη για αναποτελεσματικότητα. Από την άλλη το κόστος λειτουργίας του «μορφώματος» που και οι ίδιοι το θεωρούν ανύπαρκτο τηλεοπτικά, κοστίζει στην οικονομία μας αρκετά εκατομμύρια, τα οποία θα μπορούσαν να διατεθούν σε άλλους τομείς με ουσιαστικές ανάγκες. Έτσι λοιπόν συνεργάτες του πρωθυπουργού, κρατάνε αποστάσεις από Καψή και Μάναλη, αν και συμμετείχαν στο κλείσιμο της ΕΡΤ. Τώρα αναγνωρίζοντας το λάθος που πήραν «εν βρασμό» κάνουν κολοτούμπα! Ο Μάναλης όπως αφήνουν να εννοηθεί τα έχει κάνει «μπάχαλο». Έχει χάσει τη μπάλα με τις αδέσποτες κλοτσιές που ρίχνει! Η άποψη που επικρατεί στους κόλπους των διαχειριστών «κρίσεων» είναι η επέμβαση του εισαγγελέα και συνεπώς των ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο. Κάτι όμως που κανένας δεν θέλει να χρεωθεί, παρά μόνο με κυβερνητική απόφαση και ο χρόνος μετά μετράει αντίστροφα.
Αντίθετα οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, έχουν οργανωθεί καλύτερα και έχουν τη συμπάθεια της Ελληνικής κοινωνίας και του απανταχού Ελληνισμού που τους παρακολουθεί. Μέσα σε όλη αυτή την αποσύνθεση του κρατικού τηλεοπτικού πεδίου αναμένονται εξελίξεις. Δεν αποκλείεται σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν πρόσωπα και γεγονότα να έχουμε αποπομπές και παραιτήσεις αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση αφού ο χρόνος τελείωσε. Πάντως Καψής και Μάναλης μετά την συνάντησή στο Μαξίμου, κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.
Μάλιστα χθες, ανέβαλαν και την δημοσιοποίηση των 1400 ονομάτων της δεύτερης προκήρυξης, για τεχνικούς λόγους. Η πραγματικότητα είναι, ότι και αν ακόμη ανακοινωθούν δεν μπορούν να εργαστούν. Άρα η όποια ανακοίνωση ονομάτων θα έχει πολιτική σημασία. Σημειώνουμε ότι από τους προσληφθέντες της πρώτης προκήρυξης, λιγότερο από το 30% εργάζεται και αυτό κάτω από άθλιες συνθήκες όπως αποκαλύψαμε χθες με δίμηνες συμβάσεις τη ντροπής! Ενώ υπάρχουν και παραιτήσεις.
Κύριε Μάναλη περιμένουμε από χθες, να μας ενημερώσετε για τα «παλιά σίδερα» των κεραιών της Αυλίδας. Σε τι τιμή θα δοθούν;
Έχουμε καλυτέρους πελάτες από αυτούς που στείλατε να εκτιμήσουν την αξία μιας μακρόχρονης ιστορίας. Το χθεσινό σχόλιο και την πληροφορία που αναρτήσαμε χθες το απόγευμα αναφέροντας και όνομα ενδιαφερόμενου, επιβεβαιώνουν σήμερα οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν. Διαβάστε την:

Ανακοίνωση ΠΟΣΠΕΡΤ

Σβήνουν τη «Φωνή της Ελλάδας», τη συντροφιά των ναυτικών και της ομογένειας
Η ασυδοσία της κυβέρνησης και των Στουρνάρα, Καψή και Μάναλη δεν έχει όρια. Χθες το πρωί (Δευτέρα), στις εγκαταστάσεις των βραχέων της ΕΡΤ στην Αυλίδα, εμφανίστηκε εκπρόσωπος εταιρείας που εμπορεύεται μέταλλα, ο οποίος φωτογράφισε τους ιστούς των κεραιοσυστημάτων των βραχέων. Σε ερώτηση των συναδέλφων της ΕΡΤ που εργάζονταν εκεί, απάντησε ότι η εταιρεία του είναι σε συνεννόηση με το Υπουργείο Οικονομικών για να δώσει προσφορά για την αποξήλωση των 39 ιστών των κεραιοσυστημάτων, την απομάκρυνσή τους από το χώρο και την αγορά των μετάλλων ως σκραπ, μετά την καταστροφή των μεταλλικών κατασκευών. Το όνομα της εταιρείας και ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου είναι στη διάθεσή μας.
Επισημαίνουμε ότι στην Αυλίδα, σε μια έκταση 1160 στρεμμάτων, είναι εγκατεστημένοι 39 μεταλλικοί ιστοί, ύψους από 30 έως 100 μέτρα ο καθένας, στους οποίους είναι τοποθετημένα τα κεραιοσυστήματα των βραχέων που στέλνουν τη «Φωνή της Ελλάδας», την ΕΡΑ5, σε κάθε γωνιά της υφηλίου, σε όλες τις ηπείρους και ωκεανούς.
Τα βραχέα άρχισαν να λειτουργούν το 1938 και έστελναν τη φωνή της πατρίδας στο αλβανικό μέτωπο. Οι μόνοι που τόλμησαν να τα κλείσουν ήταν οι ναζί, στη διάρκεια της κατοχής της χώρας μας. Μετά την απελευθέρωση δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή να συνδέουν την πατρίδα με τους ναυτικούς μας και την ομογένεια.
Η «Φωνή της Ελλάδας» μεταφέρει σε κάθε άκρη της γης την ενημέρωση, ψυχαγωγία, πολιτισμό και την παράδοση από την Ελλάδα, με προγράμματα σε 12 γλώσσες.
Η ΠΟΣΠΕΡΤ, συναισθανόμενη την ευθύνη της μπροστά στην ανευθυνότητα των κυβερνήσεων που παραγνωρίζουν τον εθνικής σημασίας ρόλο που επιτελεί η «Φωνή της Ελλάδας», διαχρονικά προσπαθεί να ξεπερνά τα προβλήματα που δημιουργούνται από τις προσπάθειες της κυβέρνησης να την κλείσει (επισυνάπτεται επιστολή με Α.Π. 1320, 3/10/2012).
Αυτή τη φωνή της πατρίδας θέλουν οι «κυβερνήτες» μας να ξεριζώσουν και να αποκόψουν από τους ναυτικούς μας και ολόκληρο τον κόσμο, αποτιμώντας την ως παλιοσίδερα.
Και μετά να ξεπουλήσουν έναντι πινακίου φακής το ισοπεδωμένο οικόπεδο, αφού έχουν εξαφανίσει την ιστορία της πατρίδας μας, που είναι γραμμένη σε κάθε σπιθαμή του.
Εμείς δεν θα τους αφήσουμε. Οι αρμόδιες αρχές; Οι εισαγγελείς; Ο πολιτικός κόσμος;
Keywords
Τυχαία Θέματα