Ο νικος τσιαμτσικας και οι soulwalkers ζωντανα στο jazzpoint 9ακαδημιας 18) το σαββατο πρωτη ιουνη

22:11 13/5/2013 - Πηγή: Fimotro

Ο δημοσιογράφος Νίκος Τσιαμτσίκας μαζί με μια απο τις κορυφαίες Blues Bands της πόλης τους Soulwalkers, στη σκηνή, είναι σαν να συνατιώνται το αλάτι με το θειάφι.
Εκρηκτικές ερμηνίες ηλεκτρικού...
Rhythm n' Blues του Chicago, απο ενα σύνολο γεμάτο μεταδοτική ενέργεια και διάθεση για φυγή απο τα τετριμμένα.

Με ήχο σκληρό, αλλα δεμένο, χωρίς τίποτα περιττό, ή φλυαρο πάνω του, ο Νίκος Τσιαμτσίκας και οι έμπειροι
μουσικοί των Soulwalkers, μας μεταφέρουν στην καρδιά της θρυλικής αμερικάνικης μουσικής σκηνής με τρόπο γνήσιο, αυθεντικό, πότε σκληρά ρυθμικά, χορευτικά, πότε μελωδικά, αλλά πάντα μέ πίστη και αγάπη για το είδος, που δεν κρύβεται με τίποτα.

Φοβερά grooves, δημιουργών όπως οι Muddy Waters, B.B. King, Willie Dixon,Billy Boy Arnold, Billy Withers, Magic Slim, και πολλών άλλων, αποδίδονται ενισχυμένα, απο τον μπητάτο κύριο Ιάκωβο Γκέλια στα τύμπανα, την σοβαρή αλλα κοφτερή ηλεκτρική κιθάρα του Βαγγέλη Μαγκλάρα, το απίθανο rhythm section του έμπειρου μπασίστα Πέτρου τριανταφυλλόπουλου και τη γλυκειά φυσαρμόνικα του Ντέμη Παπαδημητρίου, ενω σα δυναμίτης η φωνή του Νίκου, ξεσηκώνει και δονεί τα πάντα όταν πρέπει.

Η μπάντα είναι ολόφρεσκη και ανανεωμένη, η συνταγή δοκιμασμένη, τα υλικά αυτά που πρέπει και η βραδιά μία και μόνη. Γι αυτό κανείς δεν πρέπει να τη χάσει. Ο Νίκος τσιαμτσίκας και οι Soulwalkers συνηθίζουν να λένε :"Κανένα live μας δεν είναι το ίδιο. Αλλά σίγουρα το καινούργιο είναι πάντα το καλύτερο".
Keywords
Τυχαία Θέματα