Ο κικιλιας κερδισε τους αλλους υπουργους...

18:18 4/11/2014 - Πηγή: Fimotro
Την εμφάνιση του υπουργού Δημόσιας Τάξης στην εκπομπή «Ολα Μπιπ» επιβράβευσε χθες το τηλεοπτικό κοινό δίνοντας στο πρόγραμμα την πρώτη θέση στις μετρήσεις τηλεθέασης της AGB. Συγκεκριμένα, το «Ολα Μπιπ»...
έφτασε στο 28% αφήνοντας πίσω του τον ανταγωνισμό κατά 15 μονάδες. Την ίδια ώρα μάλιστα στα άλλα κανάλια προβάλλονταν οι συνεντεύξεις των υπουργών Οικονομικών και Εσωτερικών, οι οποίες όμως κατέγραψαν χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση (η «Ανατροπή» στο MEGA
με καλεσμένο τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη έκανε 8,9% στο νεανικό κοινό, ενώ η εκπομπή «Στον Ενικό» με καλεσμένο τον υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο έκανε 8,6% στο νεανικό κοινό).

Η ψήφος του τηλεοπτικού κοινού δείχνει σαφέστατα την προτίμηση που δείχνουν οι τηλεθεατές στην ανθρώπινη εικόνα των πολιτικών.

Η ξύλινη και στιλιζαρισμένη παρουσίαση δεν προσελκύει πλέον το ενδιαφέρον, αντίθετα το κοινό δείχνει ότι θέλει να δει και την άλλη πλευρά των πολιτικών: να μάθει για τη ζωή τους, για τις συνήθειές τους και να δει τους πολιτικούς να μη διστάζουν να εμφανιστούν σε εκπομπές που αγαπούν το χιούμορ και τη σάτιρα.

Ο πλέον πρόσφατος «διδάξας» όσον αφορά την προβολή της ανθρώπινης και προσιτής πλευράς των πολιτικών προσώπων είναι άλλωστε ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα. Ποιος δεν θυμάται την αντισυμβατική εμφάνισή του στη σατιρική εκπομπή του Ζακ Γαλιφιανάκη, που έστειλε στο... Θεό όχι μόνο την τηλεθέαση αλλά και τη δημοτικότητα του πλανητάρχη;

Ο υπουργός Δημοσίας Τάξης είναι ο πρώτος υπουργός που είπε το «ναι» στην εκπομπή «Ολα Μπιπ», είναι δε χαρακτηριστικό ότι ακόμα και οι παρουσιαστές αρχικά νόμιζαν ότι επρόκειτο για φάρσα.

Παραδέχτηκε ότι έχει φάει πολλές σφαλιάρες και εξομολογήθηκε ότι «πάντα σε ό, τι δοκίμαζα να κάνω υπήρχε όχι στην αρχή. Δεν μπορείς να παίξεις μπάσκετ μου έλεγαν. Υπήρχαν πιο ψηλά παιδιά με πιο μεγάλα χέρια, πιο αθλητικά, πιο μεγάλα ταλέντα. Αλλά και μετά, έλεγαν τι δουλειά έχει ο αθλητής να είναι πολιτικός, πολιτικός προϊστάμενος σε μια θέση, τι να ξέρει αυτός. Είναι ένα κίνητρο αυτό».

Μίλησε ακόμα για την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αμερική, για την μπάλα με την αυθεντική υπογραφή του Michael Jordan που του χάρισε ο αρχηγός της CIA, αλλά και για τη συνέντευξη την οποία παραχώρησε στο CNBC, σημειώνοντας ότι η παρουσιάστρια της εκπομπής – που έχει πάρει συνέντευξη και από τον Αντώνη Σαμαρά και τον Αλέξη Τσίπρα - θέλησε να τον «στριμώξει».

Διηγήθηκε ακόμα τη συνάντηση του και την γνωριμία του με τον Μπάρακ Ομπάμα, ενώ εξήγησε και πώς έφτασε να είναι σήμερα υπουργός.

Ο υπουργός μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι είναι φαν της σοβαρότητας και της σάτιρας, αλλά όχι της σοβαροφάνειας, αλλά και ότι παρακολουθεί Dancing with the stars.

Μάλιστα, και ο ίδιος πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία από το γύρισμα για την εκπομπή της Δευτέρας, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους για την συνέντευξή του, ενώ η ανάρτηση δεν έμεινε ασχολίαστη από το δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη.

Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα