Η ντοροθι κινγκ στο πλευρο της κατερινας περιστερη...

16:46 4/11/2014 - Πηγή: Fimotro
Στο πλευρό της Κατερίνας Περιστέρη τάσσεται η διεθνούς φήμης Αμερικανίδα αρχαιολόγος Ντόροθι Κινγκ η οποία μέσα από νέα ανάρτηση που έκανε την Τρίτη ...
στο προσωπικό της ιστολόγιο, αναφέρεται για άλλη μια φορά στις ανασκαφές στον Τύμβο Καστά στην Αμφίπολη και προσφέρει την απόλυτη στήριξή της στην επικεφαλής της αρχαιολογικής ομάδας.

Έπειτα από την μακροσκελή ανακοίνωση και το ξέσπασμα της κυρίας Περιστέρη για όλα όσα της καταλογίζουν σχετικά με τον
τρόπο που γίνονται οι εργασίες, η Ντόροθι Κινγκ αναφέρει ότι η επικεφαλής των ανασκαφών κάνει σίγουρα καλή δουλειά.

«Συμφωνώ απολύτως με τη δρ Περιστέρη στο θέμα! Ενώ έχουμε όλοι το δικαίωμα να εκφέρουμε γνώμη για τον τάφο, εκείνη και η ομάδα της κάνουν σαφώς καλή δουλειά, εξίσου υψηλού επιπέδου όπως οπουδήποτε αλλού», τονίζει η γνωστή αρχαιολόγος, προσθέτοντας πως όχι μόνο συνθέτουν μια καλή ομάδα, αλλά η δουλειά τους είναι υποδειγματική.

«Ο λόγος που η πρόοδός τους είναι εύκολη για μένα να τη "διαβάσω" στις φωτογραφίες και να την εξηγήσω είναι επειδή ακολουθούν τα πιο υψηλά στάνταρντ της αρχαιολογικής πρακτικής για αυτό και καταλαβαίνω τι κάνουν βήμα προς βήμα», σημειώνει η κυρία Κινγκ.

Μάλιστα, στην ανάρτησή της, υπό τον τίτλο «Η ομάδα της Αμφίπολης», τονίζει ότι πρόκειται για ένα «τέλειο» ανασκαφικό παράδειγμα που σπάνια βλέπει κανείς σε άλλες ανασκαφές, ενώ εύχεται να ακολουθήσουν τον τρόπο της ομάδας της κυρίας Περιστέρη και άλλοι ξένοι και Έλληνες αρχαιολόγοι.
Keywords
Τυχαία Θέματα