Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ

07:55 14/5/2011 - Πηγή: Fimotro
Ο Καντάφι, σε ηχητικό μήνυμά του που μεταδόθηκε από τη λιβυκή τηλεόραση, είπε ότι οι βομβαρδισμοί του ΝΑΤΟ δεν μπορούν να τον φτάσουν επειδή βρίσκεται «στην καρδιά εκατομμυρίων Λίβυων». Ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών ανέφερε το...
απόγευμα ότι ο Καντάφι τραυματίστηκε και ότι είναι πλέον μακριά από την Τρίπολη.
«Λέω στους δειλούς σταυροφόρους ότι είμαι σε ένα μέρος όπου δεν μπορείτε να με φτάσετε και να με σκοτώσετε»,
ανέφερε στο μήνυμά του ο Καντάφι. Στο μεταξύ, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν διαθέτουν κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι ο Λίβυος ηγέτης Μουαμάρ Καντάφι έχει τραυματιστεί, δήλωσε απόψε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Μαρκ Τόνερ.
«Υπάρχουν δημοσιογραφικές πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες είναι τραυματίας. Εμείς από την πλευρά μας δεν είδαμε τίποτα που να επιβεβαιώνει αυτές τις πληροφορίες», είπε ο Τόνερ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.
Νωρίτερα, ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός μετέδωσε ότι ο εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ΔΠΔ) θα ζητήσει τη Δευτέρα να εκδοθούν διεθνή εντάλματα σύλληψης για τον Καντάφι, το γιο του και τον επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της χώρας. Ο εισαγγελέας του ΔΠΔ, Λουίς Μορένο Οκάμπο, πρόσφατα είχε δώσει συνέντευξη στο συγκεκριμένο ραδιοσταθμό Cadena Ser.
Keywords
Τυχαία Θέματα