Ο εκτελεστης της αγιας ναπας "εδωσε" γιαφκες στην ελλαδα

11:57 9/2/2014 - Πηγή: Fimotro
Δημοσίευμα θέλει τον συνεργό του εκτελεστή του μακελειού στην Κύπρο να αποκαλύπτει ότι ο τελευταίος εμπλεκόταν με δολοφονίες και στην Ελλάδα, ενώ γνώριζε γιάφκες τρομοκρατών στην χώρα μας. Σύμφωνα με την...
κυπριακή εφημερίδας πολίτης, ο ένας από τους δύο Ελληνες που καταδικάστηκαν σε 5 φορές ισόβια για την πενταπλή δολοφονία των φρουρών κύπριου επιχειρηματία στην Αγία Νάπα τον Ιούνιο του 2012, φέρεται να έδωσε πληροφορίες στις Αρχές για γιάφκες τρομοκρατών
στην Ελλάδα.
Η είδηση αφορά τον συνεργό του εκτελεστή ο οποίος, αμέσως μετά την ανακοίνωση, χτες Παρασκευή, της καταδικαστικής απόφασης, ζήτησε να μιλήσει με τους αστυνομικούς. Κατά την ίδια πηγή, φέρεται να είπε στις κυπριακές Αρχές ότι σε ανύποπτο χρόνο ο εκτελεστής και ένας πρώην συνεργάτης του του είχαν πει ότι έχουν σχέση με δολοφονίες στην Ελλάδα, αλλά και ότι γνώριζε για γιάφκες τρομοκρατικών οργανώσεων.
Οπως ανέφερε σχετικό ρεπορτάζ του Mega οι Αρχές φέρονται να εξετάζουν τις πληροφορίες αυτές με πολλή προσοχή και επιφυλακτικότητα, καθώς και οι δύο καταδικασθέντες κανονικά θα πρέπει να παραμείνουν στην Κύπρο για να εκτίσουν την ποινή τους. Η Αντιτρομοκρατική ωστόσο θα εξετάσει τις πληροφορίες αυτές, καθώς ο εκτελεστής είχε σχέσεις με τον αντιεξουσιαστικό χώρο στην Ελλάδα.
Στο πλαίσιο αυτό δεν είναι απίθανο να διατυπωθεί τις επόμενες ημέρες από τις ελληνικές Αρχές αίτημα δικαστικής συνδρομής για να μεταβεί κλιμάκιο στην Κύπρο, προκειμένου να ερευνήσει περαιτέρω τις συγκεκριμένες αναφορές.
Keywords
Τυχαία Θέματα