Νεα απαντηση του κωστα χατζακη στο νικο κουτρικα

Αγαπητέ κύριε Κούτρικα,
δεν γνωρίζω τις αηδίες είναι αυτά που γράφεις, εγώ πάντως σε "προειδοποίησα". Όταν γράφεις τέτοια εμετικά και ασύντακτα κείμενα θα σου απαντώ. Και θα σου απαντώ όχι ώς "δήθεν επώνυμος" όπως ισχυρίζεσαι, αλλά ως Κώστας Χατζάκης, μόνιμος κάτοικος του...
Τορόντο τα τελευταία 50 χρόνια, δεύτερης γενιάς ομογενής με συγκεκριμένη διεύθυνση, ταυτότητα και κινητό τηλέφωνο, το οποίο εάν θέλεις ευχαρίστως να στο στείλω.
Εγώ θα επιμείνω στο ερώτημά μου. Το Fimotro, σου φιλοξενεί και πολύ καλά κάνει
για λόγους πλουραλισμού, σχεδόν καθημερινά, την άποψή σου. Η απορία μου παραμένει.
Έγραψες σήμερα για την άνοδο του Χρηματιστηρίου την οποία συνέδεσες με την συμφωνία με την Τρόικα, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ SPREADS τα οποία σήμερα είχαν απόδοση 8,26%!
Επί 2 μήνες όμως που πέφτει το Χρηματιστήριο δεν έχεις γράψει το παραμικρό! Προτιμούσες να γράφεις για την ΕΡΤ και ύμνους για τον Σαμαρά αντί να γράφεις για την καταστροφή χιλιάδων επενδυτών. Τα επιχειρήματά μου λοιπόν είναι πιο πειστικά από τα δικά σου.
Και ξέρεις γιατί; Γιατί εγώ είμαι ελεύθερος επαγγελματίες και όχι ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ όπως εσύ. Εγώ είμαι μέσα στην αγορά και δεν με αφορά, ο Τσίπρας, ο Σαμαράς ή ο Βενιζέλος.
Καλό σου βράδυ, ή μάλλον καλό μεσημέρι για εμάς εδώ...
Κώστας Χατζάκης
Οικονομολόγος και αναγνώστης
του Fimotro από το Τορόντο
Keywords
Τυχαία Θέματα