Απαντηση του νικου κουτρικα στους "ανωνυμουσ​" και δηθεν "επωνυμουσ​" τυπου κωστα χατζακη του τοροντο...

"Φίλε" Fimotro,
Επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά το τελευταίο διάστημα δημοσιεύονται απόψεις μερικών "δήθεν" επώνυμων αναγνωστών σου όπως π.χ. Κώστας Χατζάκης του Τορόντο (!) με σκοπό την ενορχηστρωμένη...
"αποδυνάμωση της ουσίας" των απόψεών μου και παράλληλα ως τελικό στόχο την "Φίμωσή τους" για διάφορους λόγους που επιφυλάσσομαι να εκθέσω όταν θα έρθει η ώρα όπως έχω ξαναπεί.
Είναι...
απορίας άξιο ότι κανείς δεν περιγράφει ή δεν αναπτύσσει ένα "διάλογο άλλων απόψεων" που θα ήταν δημοσιογραφικά σωστό να
υπάρχει αφού ο "Πλουραλισμός" αποτελεί την Δεξαμενή της Ελευθερίας του Τύπου.
Με δεδομένο ότι στην πράξη δεν επιχειρείται κάτι τέτοιο η όποια αναφορά δείχνει έμπρακτα ότι έχει "άλλους στόχους" που εύκολα κατανοούνται από το "ευρύ κοινό" μάλιστα προβληματίζουν έντονα και "κωμικά" όσους τις διαβάζουν.....για όσους γνωρίζουν "πίσω από την κουρτίνα" τα πραγματικά γεγονότα και "πολιτικά" τι συμβαίνει.

Επειδή εύκολα λέω εγώ "κάποιοι" βγάζουν συμπεράσματα για δικούς τους λόγους ας "ψαχτούν αλλού" για....... "πελάτες". ΥΓ.: Θα χαρώ πολύ Χατζάκη του Τορόντο ... να μου απαντάς εδώ στο Fimotro που δεν Φιμώνει κανέναν (!) Κάτι άλλο;Ευχαριστώ πολύ τον διαχειριστή του Fimotro που ακολουθεί την "....συγκεκριμένη τακτική" του "πλουραλισμού".
Keywords
Τυχαία Θέματα