Μετ' εμποδιων οι μετακινησεις με τρενα και προαστιακο...

12:11 5/11/2013 - Πηγή: Fimotro
...ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΜΜ ΑΥΡΙΟ...
Με προβλήματα πραγματοποιούνται σήμερα οι μετακινήσεις με τα τρένα του ΟΣΕ και τον Προαστικό, λόγω της στάσης εργασίας που έχει κηρύξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι...

Η κινητοποίηση πραγματοποιείται προκειμένου οι εργαζόμενοι να συγκεντρωθούν (στις 9:00) έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου θα συζητηθεί η αίτηση ακύρωσης της μεταβίβασης των μετοχών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
στο ΤΑΙΠΕΔ.
Λόγω της στάσης θα ακυρωθούν τα πρωινά δρομολόγια του ΟΣΕ και του προαστιακού, ενώ στο ίδιο διάστημα δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια του μετρό από τη Δ. Πλακεντίας προς το αεροδρόμιο και αντίστροφα.
Μεγαλύτερη ταλαιπωρία περιμένει αύριο Τετάρτη, ημέρα γενικής απεργίας, το επιβατικό κοινό.
Πώς θα κινηθούν την Τετάρτη τα ΜΜΜ
Τρόλεϊ, τρένα του ΟΣΕ και προαστιακός θα παραμείνουν όλη την ημέρα ακινητοποιημένοι.
Τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
Κανονικά θα κινηθούν ηλεκτρικός, τραμ και μετρό (με εξαίρεση τα δρομολόγια το τμήμα Δ. Πλακεντίας - αεροδρόμιο).
Οι εργαζόμενοι των μέσω σταθερής τροχιάς ζητούν την άρση του καθεστώτος πολιτικής επιστράτευσής τους και ανακοίνωσαν πως θα συμμετάσχουν με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη γενική απεργία της Τετάρτης.
Συγκεκριμένα, η Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ και το Σωματείο Ηλεκτροδηγών και Λοιπών Εργαζομένων Κίνησης της ΣΤΑΣΥ διοργανώνουν την Τετάρτη στις 9 το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σταθμό των ΗΣΑΠ στον Πειραιά. Στη συνέχεια θα συμμετάσχουν στη συγκέντρωση ΓΣΕΕΑΔΕΔΥ στο Πεδίο του Άρεως.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα