Νεα αντιπαραθεση νδ-συριζα για την συνεντευξη σαμαρα

11:06 5/11/2013 - Πηγή: Fimotro
Μνημείο μισαλλόδοξου διχαστικού λόγου χαρακτήρισε ο ΣΥΡΙΖΑ την συνέντευξη που παραχώρησε χθες το βράδυ ο πρωθυπουργός στο MEGA ενώ ο Σίμος Κεδίκογλου κατηγόρησε το κόμμα της...
αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δεν μπορεί να ανεχθεί την παραμικρή κριτική.

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνεται ότι η συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά
κινήθηκε στο πλαίσιο της ανιστόρητης θεωρίας των δυο άκρων και τονίζεται ότι ο πρωθυπουργός δεν μπόρεσε ούτε μετά τις πρόσφατες δολοφονίες να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. "Αντίθετα, με ψεύδη και ανυπόστατες κατηγορίες, υιοθέτησε μια επικίνδυνη λογική που υπονομεύει τη δημοκρατική αντιπαράθεση και παραπέμπει σε άλλες εποχές. Παρά το απολογητικό του ύφος για τους συμβούλους του, ο κ. Σαμαράς δεν έπεισε πως δεν είναι ένας ακροδεξιός πολιτικός παλαιάς κοπής" αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρωθυπουργό να υποστηρίξει στη Βουλή τα επιτεύγματα της οικονομικής του πολιτικής αντί να επιλέγει το ασφαλές περιβάλλον της συνέντευξης και καταλήγει: Δικαίως μετά την σημερινή συνέντευξη του πρωθυπουργού το πιο σύντομο ανέκδοτο της χρονιάς θα είναι "η διαπραγμάτευση Σαμαρά".

Από την πλευρά του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου απάντησε, σχολιάζοντας και την ομιλία Τσίπρα στο Τέξας. "Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ανεχθεί την παραμικρή κριτική. Αυτό είναι το δικό του πρόβλημα Δημοκρατίας. Όπως μαθαίνουμε από τις ΗΠΑ, βέβαια, αυτό δεν εμποδίζει τον πρόεδρό του να αλλάζει θέσεις για το ευρώ σαν τα πουκάμισα" ανέφερε.
Keywords
Τυχαία Θέματα