Μεϊμαρακης : οι πολιτες δεν ανεχονται πια τον τσιπρα!!!

14:07 1/10/2015 - Πηγή: Fimotro
ΒΑΓΓΕΛΗ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ;
ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΘΑ ΠΟΡΕΥΘΕΙ Η ΝΔ ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟΣ;
Αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση και ευθεία επίθεση στο πρόσωπο του...
Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους εισερχόμενος στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.
Ο
Β. Μεϊμαράκης συνηθίζει τον τελευταίο καιρό να δίνει το στίγμα του, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνοντας αιχμηρές δηλώσεις κατά της κυβέρνησης και συμβολικά οι δηλώσεις αυτές πάντα γίνονται, έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.
Αυτή τη φορά όμως απέφυγε να κάνει δηλώσεις για την εσωκομματική αναμέτρηση για την νέα ηγεσίας το κόμμα, κρατώντας κλειστά τα χαρτιά του για το πότε θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του.
«Εύχομαι καλό μήνα στους κατοίκους των νησιών που λίγο πριν τις εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας τους υποσχέθηκε ότι δεν θα υπάρξει αύξηση του ΦΠΑ και ο Πάνος Καμμένος είχε πει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση αν συμβεί αυτό. «Αυτά τα είχαν πει προ εκλογών, τώρα, όμως, που υφάρπαξαν την ψήφο τους ξεχνούν και αγνοούν τις υποσχέσεις που έδωσαν» συμπλήρωσε.
«Στους κατοίκους της πλατείας Βικτωρίας που πίστευαν ότι η νέα κυβέρνηση θα λύσει το μεταναστευτικό αλλά έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά. Καλό μήνα και στην ελληνική οικογένεια που δέχεται την καταιγίδα φόρων μέσα στον Οκτώβριο.
«Ο κ. Τσίπρας να καταλάβει ότι δεν τον ανέχονται άλλο οι πολίτες. Τους έχουν καταλάβει και δυσφορούν πλήρως» κατέληξε ο Β. Μεϊμαράκης, ο οποίος απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν θα ανακοινώσει σήμερα ή αύριο την υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου της ΝΔ.
Σ.Σ. Fimotro : Μισό λεπτό γιατί θα τρελλαθούμε. Πριν από 10 ημέρες δεν έγιναν εκλογές; Με 8 μονάδες δεν έχασε η Νέα Δημοκρατία; Από που προκύπτει ότι οι πολίτες δεν ανέχονται τον Τσίπρα; Ελπίζουμε ότι εάν εκλεγεί ο Μεϊμαράκης δεν θα πορευθεί η ΝΔ με τέτοια αντιπολίτευση της πλάκας
Keywords
Τυχαία Θέματα