''maς δουλευει η ευρωπη για τη συμφωνια στο eurogroup''...

23:30 9/3/2015 - Πηγή: Fimotro
Την άποψη ότι χάνεται πολύτιμος χρόνος τρώγοντας "τις σάρκες της πραγματικής ελληνικής οικονομίας" εξέφρασε ...
ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο Eurogroup, καθώς προσερχόταν στην παρουσίαση βιβλίου του καθηγητή Θανάση Διαμαντόπουλου, στο Μέγαρο Μουσικής.

Ο κ. Βενιζέλος αποδοώντας τις προσπάθειες της κυβέρνησης είπε,
πως "από εκεί που θα εμφανιζόταν μια κυβέρνηση ως απειλή για την Ευρώπη με ισχυρά διαπραγματευτικά όπλα, εμφανίζεται αυτή τη στιγμή να είναι αντικείμενο "δουλέματος" από τους Ευρωπαίους και διεθνείς εταίρους".

Υπεραμύνθηκε δε τις κινήσεις της κυβέρνησης Σαμαρά λέγοντας προτρέποντας τη νέα κυβέρνηση τα ακόλουθα: "ας επανέλθουν στο σημείο, στο οποίο βρισκόμασταν πριν από τις εκλογές το ταχύτερο δυνατό και ας μπούμε επιτέλους σε μια συζήτηση επί της ουσίας, όπως την είχαμε προετοιμάσει".

Η πλήρης δήλωση του κ. Βενιζέλου έχει ως εξής:

Χάνουμε πολύτιμο εθνικό χρόνο και τρώμε, δυστυχώς, τις σάρκες της ελληνικής πραγματικής οικονομίας. Δεν προσφέρουμε καμιά βοήθεια στους μικρομεσαίους, που έχουν ανάγκη, στους απλούς ανθρώπους που προσβλέπουν στο Κράτος. Από εκεί που θα εμφανιζόταν μια κυβέρνηση ως απειλή για την Ευρώπη με ισχυρά διαπραγματευτικά όπλα, εμφανίζεται αυτή τη στιγμή να είναι αντικείμενο "δουλέματος" από τους Ευρωπαίους και διεθνείς εταίρους. Δε γίνεται έτσι η διαπραγμάτευση. Ας επανέλθουν στο σημείο, στο οποίο βρισκόμασταν πριν από τις εκλογές το ταχύτερο δυνατό και ας μπούμε επιτέλους σε μια συζήτηση επί της ουσίας, όπως την είχαμε προετοιμάσει.
Keywords
Τυχαία Θέματα