«μαιμου» ανακοινωση του μορφωματος νεριτ!

14:13 10/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Ξέραμε ότι μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ, τη δημιουργία ΔΤ-ΝΕΡΙΤ και την είσοδο της πάλε ποτέ «Χωροφυλακής-ΜΑΤ» στο ραδιομέγαρο, εγκλώβισαν από τη τηλεοπτική ζούγκλα του φορέα...
κάποια «θηρία» για να κάνουν εκκαθαρίσεις και να εμπλουτίσουν το ζωολογικό κήπο του δημόσιου φορέα με νέα είδη «ζώων» και ποικιλία διασταυρώσεων. Φαίνεται όμως ότι στην πορεία έλειπε
το πιο σημαντικό. Η μαϊμού! Έτσι εμπλουτίστηκε και με αυτό το είδος που είναι παρά πολύ χρήσιμο στις μέρες μας.

Αφορμή για να ασχοληθώ με τις μαϊμούδες μου έδωσε η «μαϊμού» ανακοίνωση του «μαϊμού γραφείου τύπου της ΝΕΡΙΤ». Μόνο που δεν γνωρίζω τον τόπο προέλευσης της μαϊμουδίτσας. Δηλαδή αν είναι Ασιατική, Αφρικάνικη η Λατινικής Αμερικής. Από τις επισκέψεις μου σε τέτοιες Χώρες προτιμώ τις Ταϊλανδέζες γιατί είναι πιο έξυπνες!!!

Ενώ λοιπόν στο «μόρφωμα» δεν λειτουργεί τίποτα, ξαφνικά βρέθηκε γραφείου τύπου να απαντήσει σε επικρίσεις για υψηλές αμοιβές στο «Επι..Μένουμε Ελλάδα» και μάλιστα την ημέρα της απεργίας στα ΜΜΕ. Εσύ ΕΣΗΕΑ μην κοιμάσαι κάνε έναν έλεγχο να δεις τι συμβαίνει, και ποιοι συμμετέχουν στις βρώμικες «δουλειές».

Η Ταϊλανδέζα λοιπόν «μαιμουδίτσα» έβγαλε ανακοίνωση ως γραφείο τύπου και το θέμα λήξαν. Όχι μαϊμουδίτσα....

Ερώτημα 1ον
Υπάρχει γραφείου τύπου; Ποιος προΐσταται; Και από ποιόν κανονισμό προβλέπεται και πότε συστήθηκε; Τι προσωπικό απασχολεί; Είναι δημοσιογράφοι η μπαταξήδες; Περιμένουμε απάντηση.

Ερώτημα 2ον
Είναι αλήθεια ότι χρέη γραφείου τύπου κάνει μια «μαϊμουδίτσα» με νομικές γνώσεις του 4ου ορόφου και μάλιστα δίπλα από γραφεία θρύλων όπως Μπακογιάννης, Χόρν, Ρωμαίος και άλλοι; Αχ ρε Χάρη έφτιαξες το γραφείο αλλά δεν πρόφθασες να το χαρείς και το χαίρονται άλλοι!

Και πάμε στην ουσία της ανακοίνωσης. Η «μαϊμουδίτσα», που έχει πολλές ασχολίες στο ραδιομέγαρο, στην προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα έμπλεξε τα «μπούτια» της, στο θέμα των αμοιβών.

Την ενημερώνουμε λοιπόν ότι: Η κυρία Τσιτσιμπίκου, ανεξάρτητα αν είναι ανιψιά του κ. Ταγματάρχη, στην προηγούμενη σύμβαση με την ΕΡΤ, έπαιρνε 1.800 ευρώ το μήνα +25% ασφαλιστικές εισφορές=2.250:30 ημέρες=75 ευρώ ημερήσιο κόστος.

Στη νέα σύμβαση με ΝΕΡΙΤ και την απόφαση ΔΣ έχουμε 2 μήνες και 10 μέρες μέχρι 10 Ιουνίου=70 μέρες. Και λέμε, 6.250ευρώ:70 μέρες=89 ευρώ ημερήσιο κόστος. Έχουμε λοιπόν μία διαφορά περίπου 15 ευρώ και αύξηση 20%. Η ανακοίνωση για να θολώσει τα νερά με «νομικά» τερτίπια λέει ότι θα καλύψει 3 μήνες. Τότε γιατί δεν κάνετε σύμβαση για 3 μήνες και όχι για 2 μήνες και 10 μέρες; Ποιόν δουλεύετε; Η απόφαση ισχύει από την 1η Απριλίου και σήμερα έχουμε 10 και εκπομπή δεν βλέπουμε. Ποιόν κοροϊδεύετε;

Το ίδιο συμβαίνει και με όλους τους συνεργάτες, Γ. Φρίμης 8.060 κλπ, με την προηγούμενη συνεργασία. Τα τρυκ και τη θολούρα «μαϊμουδίτσα», σε αυτούς που σε έφεραν από την «Ταϊλάνδη». Αλλά φταίνε και οι διμηνίτες ΔΤ, με τα 7-8 κατοστάρικα που δεν αντιδρούν, παίρνοντας το αντίδωρο της εκκλησίας και οι άλλοι ολόκληρο τον Άρτο! «κοροΐδα»!!!

Η ανακοίνωση πρέπει να ελεγχθεί από την ΕΣΗΕΑ, αφού για πρώτη φορά αναφέρεται γραφείο τύπου και καταλήγει:
«Στόχος της διοίκησης της ΝΕΡΙΤ είναι να προσφέρει στον Έλληνα πολίτη - που τη χρηματοδοτεί μέσω του ανταποδοτικού τέλους - περιεχόμενο υψηλών προδιαγραφών με το μικρότερο δυνατό κόστος. Σε αυτήν την αρχή παραμένουμε πιστοί, παρά τα όσα περί του αντιθέτου γράφονται και λέγονται».
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΡΙΤ
Υ.Γ. Μήπως κάποιος πρέπει να ρίξει μερικές σφαλιάρες για να συνέλθουν εκεί στο ραδιομέγαρο τα διάφορα «σούργελα» που έπεσαν στο μέλι....;
Keywords
Τυχαία Θέματα