Κτπ α.ε. : ενα ανευ προηγουμενου παρτι παρανομιας

19:08 6/8/2014 - Πηγή: Fimotro

Γράφει ο Γιώργος Γώγος
Αγαπητό Fimotro,
Είναι απαράδεκτη η κοροϊδία που συνεχίζεται από την Ομάδα (Διοικητικό Συμβούλιο) της Κοινωνίας της Πληροφορίας ΑΕ. Καταγγέλλω δημοσίως τον εμπαιγμό που γίνεται τόσο σε...
εμένα αλλά και σε άλλους δικαιούχους σχετικά με το πρόγραμμα Digi Lodge από την Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ και εκπροσωπούμενη από τον Κ. Ιωαννίδη Αντώνιο. Να σημειώσω ότι ο εν λόγω κύριος μου είχε επιδώσει και εξώδικο επειδή τόλμησα
να ζητήσω τα νόμιμα χρήματα μου.

Η ταλαιπωρία μου δεν έχει τελειωμό ακόμη και μετά από 14 μήνες και παρόλο που στις 26-06-2014 η ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡΧΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ απέστειλε προς την ΚτΠ ΑΕ έγγραφο που λέει ότι πρέπει να γίνει άρση της αναστολής πληρωμών που παράνομα η Ομάδα έχει αποφασίσει.Γιατί να το κάνει αυτό?? Ποιανού συμφέροντα εξυπηρετούνται και αν???.

Αρνούνται να πληρώσουν τις επιχειρήσεις μας που τα χρήματα που δικαιούνται ενώ την ίδια στιγμή διενεργείται όργιο σπατάλης έχοντας μετατρέψει την ΚΤΠ σε άντρο παρανομίας.

Μόνο ο Πρόεδρος του ΔΣ απασχολεί άτομα από τα οποία μόνο οι 3 έχουν νόμιμη σύμβαση αλλά και αυτά φαίνεται ότι δεν πατούν το πόδι τους στην εταιρεία αφού όποτε τους ζητήσαμε για εξηγήσεις ποτέ δεν ήταν εκεί.

Αξιοσημείωτο δε είναι οτι και ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος Κ. Τσακογιάννης κατά την τηλ. επικοινωνία μας όταν τον πίεσα να μου αναφέρει πότε θα λάβω τα ΝΟΜΙΜΑ χρήματα της επένδυσης αποκρίθηκε να μην τον πιέσω γιατί μπορεί να . Άρα φαίνεται περίτρανα ότι δεν θα ξεμπερδέψουμε εύκολα και όλο αυτό επειδή είμαστε καθ' αυτού ΝΟΜΙΜΟΙ έχοντας επενδύσει τα χρήματα του ΕΣΠΑ στις επιχειρήσεις μας και όχι για να φτιάξουμε βίλες.

1.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

2.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΤΠ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ ΜΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝΕ ΩΣ ΟΔΗΓΟΥΣ . ΑΠΌ ΠΟΎ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ??

3.ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΗ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ.

4.ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΤΠ ΑΕ??

ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝΕ ΑΜΕΣΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΆΤΤΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
Keywords
Τυχαία Θέματα