Και ο λαγος της χρυσης αυγης κατα του αδωνι...

12:42 4/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Ο ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ!
Αναληθή, ψευδή και απολύτως συκοφαντική χαρακτηρίζει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Λαγός, την αναφορά του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, σε...
κυριακάτικη εφημερίδα ότι στο σε βάρος του κατηγορητήριο περιλαμβάνεται και η κατηγορία της παιδεραστίας. Ο Γ. Λαγός υπογραμμίζει ότι η δήλωση του
Α. Γεωργιάδη είναι «αναληθής, ψευδής και απολύτως συκοφαντική, προσβάλλει δε, την τιμή και την υπόληψή μου ενώ σκοπό έχει την παραπλάνηση των Ελλήνων πολιτών για την προσωπικότητα μου».
Παράλληλα, ο Γ. Λαγός προσθέτει: «Εάν λοιπόν ο κ. Γεωργιάδης δεν κινήθηκε από σκοπιμότητες και δεν έπραξε την ανωτέρω ενέργεια με δόλο και με μόνο σκοπό την ηθική μου βλάβη, τόσο επαγγελματικά ως βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου, όσο και προσωπικά, ζητώ να προβεί άμεσα σε διορθωτική δήλωση με την οποία θα αποκαταστήσει την τιμή και την υπόληψη μου αφού ως υπουργός και βουλευτής του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, θα έπρεπε και όφειλε να γνωρίζει ότι ουδέποτε υφίσταται ως κατηγορία αλλά ούτε καν ως αναφορά από οιονδήποτε».
Τέλος, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, επισημαίνει ότι σε περίπτωση μη άρσης της προσβολής του, από την πλευρά του Α. Γεωργιάδη, θα προσφύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη και θα στραφεί εναντίον του τόσο αστικά όσο και ποινικά προς ικανοποίηση κάθε νόμιμου δικαιώματός του.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα