Η realnews αυτης της κυριακης...

14:08 10/1/2015 - Πηγή: Fimotro
ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ
Με τίτλο: "Tέλος τα τζάκια και οι επετηρίδες" και αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews. Στη συνέντευξή του ο Αλέξης Τσίπρας επισημαίνει: "Υπουργοί
θα...
γίνουν οι ικανότεροι και οι εντιμότεροι για να διαχειριστούν τις τύχες του λαού. Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων και όχι μιας παράταξης". Επίσης, σε άλλα σημεία της συνέντευξής του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: "Θα παραμείνουμε στο ευρώ και θα πρωτοστατήσουμε στον αγώνα ενάντια στη λιτότητα" - "Σκοπεύουμε να πληρώσουμε κανονικά τα ομόλογα που λήγουν τον Μάρτιο".

Ο Α. Τσίπρας απαντώντας για το θέμα της προεδρικής εκλογής διευκρίνισε: "Θέλουμε το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας να έχει ευρύτερη απήχηση και αποδοχή και να μην κινείται σε στενά κομματικά όρια".

Επίσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντά για το ενδεχόμενο συνεργασίας με Βενιζέλο, Θεοδωράκη και Παπανδρέου και αποκαλύπτει ποιες θα είναι οι πρώτες κινήσεις του αν εκλεγεί.

Ακόμη...

Ο λαός "ράβει" πολιτικά σάβανα σε όσους σπέρνουν σήμερα διχόνοια, γράφει ο Χρήστος Πασαλάρης στο άρθρο του. Και παραθέτει απίστευτα κρούσματα διχόνοιας που καταγράφει η ιστορία στα "ψιλά" της, από την εποχή του Περικλή ως την εποχή του Ανδρέα που στοίχισαν μεγάλες συμφορές στην πατρίδα. Οι πολιτικοί αρχηγοί καλούνται και πάλι να βάλουν το συμφέρον της πατρίδας πάνω από το κόμμα τους και να συνειδητοποιήσουν ότι ο λαός είναι αποφασισμένος να φέρει στο προσκήνιο μια νέα φουρνιά πολιτικών που δεν θα λατρεύουν το χρήμα και που θα σβήσουν κάθε παλιό ώστε η πατρίδα να γίνει το 2021 το διαμάντι της Ευρώπης, σε πείσμα της ξενοκρατίας…

Στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

- Δημήτρης Σταμάτης: "Οσα λέει ότι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στη χρεοκοπία". " Η Ν.Δ. θα επιμείνει στην υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας και μετά τις εκλογές".

- Κάρστεν Σνάιντερ, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του SPD: "Το Grexit ήταν λάθος της Μέρκελ". "Απορρίπτω κάθε συζήτηση για έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη".

- Ο τρόμος σκιάζει την Πόλη του Φωτός. Κορυφώνεται η αγωνία στο Παρίσι μετά τη δολοφονική επίθεση στο περιοδικό Charlie Hebdo και τον θάνατο των δραστών του μακελειού.

- Τρομοκρατία: Οι μοιραίες γυναίκες στη σύλληψη του Χριστόδουλου. Η "αρραβωνιαστικιά των Πυρήνων" και η αστυνόμος με το ποδήλατο.

Και στην "Πράβδα" του Στάθη:
"Λένε πολλοί ότι ο κόσμος θα τελειώσει με μια βοή. Κι άλλοι λένε πως θα τελειώσει με έναν λυγμό. Η ελληνική μεταπολίτευση τέλειωσε με έναν παφλασμό μέσα στα απόνερά της. Ομως με ένα πείσμα. Ως την τελευταία στιγμή ζόμπι και ποντικοί αθλίων ναυαγών επιβιβάσθηκαν σε άλλα ψηφοδέλτια αγέρωχα προς τον Αχέροντα τραβώντας".

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

- Γκρίζα σύννεφα στον γάμο τους. Κρίση στη σχέση των Κωνσταντίνου Μπογδάνου και Τζίνας Μοσχολιού. Το γυαλί ράγισε για το ζευγάρι που παντρεύτηκε πριν από λίγους μήνες και έδειχνε ευτυχισμένο.

- Σκηνές ζήλιας για Έλενα και Λούκα! Οι εντάσεις στον δεσμό της πολιτικού Ελ. Ράπτη και του τραγουδιστή Λ. Γιώρκα πυκνώνουν και οι καβγάδες τους κορυφώνονται.

- Αλκις Κούρκουλος: Παθιασμένα φιλιά με τη γλυκιά Λίλα. Τα τρυφερά ενσταντανέ του ηθοποιού με τη νεαρή συνάδελφό του Λ. Μπακλέση, που υποδύεται την Ελλη στο "Ταμάμ".

- "Θέλω όσο τίποτα ένα παιδί!" - Η Αθηνά Οικονομάκου δηλώνει πολύ ερωτευμένη με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και τονίζει πως εκείνος θα γίνει υπέροχος μπαμπάς!

- Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Ρεβεγιόν στο Λας Βέγκας.

- Ο κρυφός έρωτας του Μπουγιούρη. Ποια είναι η γοητευτική γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του λαμπερού ζεν πρεμιέ.
Keywords
Τυχαία Θέματα